За Arco Real Estate

Arco Real Estate Bulgaria

Arco Real Estate е част от Arco Vara – водеща група компании в областта на недвижимите имоти. Основана през 1992 г. в Естония, днес фирмата е най-големият доставчик на услуги за имоти в балтийските държави, с офиси в България, Естония и Латвия. С над 20 години опит в сферата на недвижимите имоти и солидно регионално присъствие, Arco Vara Group разчита на единодействието на своите подразделения за Услуги, Инвестиции и Строителство, за да поддържа статута си на лидер в отрасъла. Ние имаме професионален и опитен екип, посветен на задоволяване на нуждите на всички наши инвеститори, клиенти и партньори.

Arco Real Estate работи в България от 2006 г. , като предлага широк спектър от услусги: брокерски, оцентиелски и консултантски услуги на пазара за недвижими имоти. Освен това компанията строи,ямо внимание към детайла развива и управлява, две от най- привлекателните сгради в София – BLVD Residence и LIVD Apartments .Съвкупността от опит, в качеството си на инвеститор, изпълнител ни позволява да разбираме потребностите на клиента . Ние решаваме проблемите на пазара за недвижими имоти с голямо внимание към детайла и с отговорност пред клиента.

Компанията е член на  Националната асоциация за недвижими имоти  (NSF) – професионална организация на агентите за недвижими имоти  в Болгария. / Сертификат №2014-VI-SF-III-35/

   

Развивайки своя потенциал, осъвършенствайки се , нашата компания постоянно разширява сферата си на дейност, като предлага на клиентите недвижими имоти не само в големите градове, но и особено популярните имоти по крайбрежието или в планината. Преимущество ни дава това, че се водим от европейските норми и правила за обслужването на нашите клиенти и безкомпромисното качество на предлаганите услуги.

Arco Real Estate Вашият надежден партньор и съветник !

Мисията на Arco Real Estate е да бъде всеобхватен и ценен партньор при взимане на решения, свързани с недвижим имот.

Нашата цел -да бъдем символ на надеждност в България.

Партньорство – нашият клиент е наш партньор. Ние работим заедно.

Надеждност – ние сме надежден , открит и честен партньор .

Професионализъм – ние гарантираме качеството на предлаганите от нас услуги.

Загриженост – приоритет е личното отношение към нашия клиент .

Отговорност – ние изпълняваме нашите обещания

 Съгласно удостоверение № 35655  Arco Real Estate е регистрирана в качеството на Администратор в Комисията за защита на личните данни. Вашите лични данни ще бъдат използвани, само и единствено с цел за осъществяване на договор.

Все още нямате запазени обяви.

Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.