28618 Апартамент в к.к. Слънчев бряг

к.к. Слънчев бряг
Апартамент
Площ: 45 кв.м.
Стаи: 1
Спални:
Характеристики: Асансьор, Басейн, Двор, Интернет, Климатик, Контролиран достъп, Обзаведен, Охрана, Паркомясто, Сателитна или кабелна телевизия, Цялогодишно обитаване
Вид строителство: Тухла
Етап строителство: Готов
Отопление: Електрическо
Разположение:
ID: 28618

Запазване в бележника


Arco Real Estate предлага за продажба просторно, изцяло обзаведено студио във ваканционен комплекс Гранд Камелия, разположен на 10 минути от плажа в Слънчев бряг. Студиото се намира на 5-ти етаж и е с обща площ 45.6 кв.м. Вътрешно разпределение: обща стая, в която се съчетават дневната, кухнята и спалнята. Апартаментът се продава напълно завършен и напълно обзаведен! Банята е оборудвана със санитарно оборудване. Подовете са с теракотни плочки.
Гранд Камелия е разположен в западната част на курорта Слънчев бряг, близо до автогарата и супермаркет Младост, на около 600 м. от плажа. Комплексът е от затворен тип, което го превръща в предпочитано място за отдих и релакс от семейства. Той разполага с 2 открити басейна, охрана, интернет, супермаркет, кафене, ресторант, детска площадка, паркинг, тенис-корт, голяма оградена и озеленена територия.
Комплексът предлага много добри условия за отдаване под наем на апартменти!
Комплексът е ново стойтелство. Завършен с АКТ 16 !
Дата на завършване: 2007 г.
Годишната такса за поддръжка е 8 € / кв.м.
Таксата включва – ползване на всички удобства поддръжка и почиствне на общите части на сградите, почистване и поддръжка на зелените площи и зони около басейна, цялостна поддръжка и обслужване на басейна, 24-часова охрана и видеонаблюдение – кръглогодишно.
План на плащане:
Всеки апартамент може да бъде закупен по индивидуален разплащателен план, на разсрочено плащане!
• 2000 Евро депозит
Вие можете да закупите този апартамент чрез Arco Real Estate, по цени на стройтеля – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!
Ако желаете да получите подробна информация за възможностите за инвестиция, разплащателни планове и актуални апартаменти за продажба във ваканционен комплекс Гранд Камелия, моля свържете се с нашите консултанти. За контакти Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788 (Viber / WhatsApp)

Оферта №28618


Контакти
Веселин Маринов
Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
Телефон: +359 89 45 05 788

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

Име

Имейл

Телефон

Съобщение


0% комисионна
за купувача
Все още нямате запазени обяви.

Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.