29232 Апартамент в к.к. Слънчев бряг

к.к. Слънчев бряг
Апартамент
Площ: 250 кв.м.
Стаи: 7
Спални: 4
Характеристики: Асансьор, Басейн, Видеонаблюдение, Двор, Интернет, Климатик, Контролиран достъп, Обзаведен, Охрана, Паркомясто, Разсрочено плащане, Сателитна или кабелна телевизия, Цялогодишно обитаване, Гарантиран наем
Вид строителство: Тухла
Етап строителство: Акт 16
Отопление: Електрическо
Разположение:
ID: 29232

Запазване в бележника


ARCO REAL ESTATE предлага за продажба чудна, двуетажна къща, намираща се в село Рогачево – мястото за цяло годишно живеене, с живописна гледка към хълмовете и морето, в близост до борова гора. Наблизо живеят постоянно не само българи, но и от много чуждестранни семейства. Селото разполага с модерни магазини, кафенета, ресторант и т.н. Имотът е с ток, водопровод, телефон, интернет, сателитна телевизия. Къщата е пригодена за целогодишно ползване: самостоятелен електро котел, топла вода от слънчев колектор, бойлер, трифазен ток. Намира се на асфалтирана улица с постоянно живущи съседи.
Конструкцията на къщата е тухла, бетонови плочи, поставена е модерна PVC дограма, облицовка – камък и обшивки, покривът – червени керемиди. Имотът се състои от: 1 етаж: 2 просторни, светли остъклени тераси, една от които е с камина, хол с кухненска зона, с камина, още една помощна кухня, санитарен възел, а също така сауна с отопление на дърва за огрев, стая за почивка, баня с душ, тоалетна, гардеробна, работилница; 2 етаж: 3 спални, тераса, камина, тоалетна.
Къщата е напълно оборудвана с мебели, битова техника и домашни принадлежности. Готова е да посрещне новите собственици.
Къщата лесно се прекроява под настаняване на двете свързани семейства с отделен вход за всеки.
Площ на парцела: 1051 кв. м /реална 1200/. Парцелът е аранжиран от професионални дизайнери и флористи, намира се в горната част на селото, граничи с борова гора и е терасиран, като къщата е разположена в горната част на парцела, което дарява невероятна панорама към селото, полета, лозята и морето.
Имотът разполага с гараж с висок таван, за две големи коли, летен външен душ с топла вода от слънчев колектор, навес за съхраняване на дърва за огрев и стопански инструменти има и открит стопански двор с твърдо покритие, работилница, тухлена будка за кучета с електро нагревател.
Предлагаме оценка и съдействие за ипотечно кредитиране.
Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733.
За повече информация – Сюзанна Кирова: 089450 59 33;02/9964312
Оферта №29232


Контакти
Сюзанна Кирова
Имейл: syuzanna.kirova@arcoreal.bg
Телефон: +359 2 996 4312

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

Име


Имейл

Телефон

Съобщение

Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.


0% комисионна
за купувача
Все още нямате запазени обяви.

Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.