Курортно селище Елените е разположено източно от топ курорта Слънчев Бряг, на 50 км. северно от град Бургас. Най-близкия черноморски курорт е Свети Влас.

Вакaнционен комплекс Елените е проектиран като парк и се състои от луксозни еднофамилни бунгала и вили, оградени от зеленина. Курорта има собствен плаж с дължина около 800 м. с шезлонги и чадъри, няколко луксозни ресторанта, спортни игрища, тенис кортове и база са водни спортове. В близост се намира къмпинг Свети Влас, където има възможност за настаняване в бунгала и на палатки.

Елените е млад курорт изграден за семейни почивки и клубен туризъм. Ваканционното селище е подходящо за спокойна и романтична почивка сред красотата на природата.

Елените предлагат забавления за всеки вкус. Освен да покарате сърф, водно колело или джет, вие може да се насладите на конна езда, да тренирате в някоя фитнес зала, да играте тенис на корт, голф, боулинг или билярд. Освен това курортът предлага и отлични възможности за среднощни фиести в развлекателните барове и дискотеки.

Всички права запазени от
2024