Popular destinations

Sorry, this entry is only available in Bulgarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

България е популярна дестинация за покупка на ваканционен имот поради няколко причини: наличие на море, на което са разположени множество красиви курорти и градове; наличие на живописни планини, в които може да откриете прекрасни условия за ски и СПА, сред чист въздух и красива природа; и не на последно място, благодарение на прекрасните условия за придобиващия все повече популярност – голф!

МОРСКИ ИМОТИ

За никой не е тайна, че българското Черноморско крайбрежие е една от най-предпочитаните дестинации за покупка на ваканционен имот и то не само от чуждите купувачи, но и от българите. С повече от 278 слънчеви дни средно годишно, топло море и златисти пясъчни плажове, България се нарежда на едно от челните места за покупка на морски имоти в Европа.
Районът на морското крайбрежие се дели на три част – Северно Черноморие, Централно Черноморие и Южно Черноморие, като всяка една има своя чар!

Северно Черноморие

Северното Черноморие обхваща областите Добрич и Варна, от границата с Румъния на север, до град Бяла на юг.  Този район се слави с едни от най-девствените плажове.
Главни градове и курорти на Северното Черноморие са Каварна, Балчик, Златни Пасъци, Св. Константин и Елена и морската столица Варна.
Типичното за имотите на Северното Черноморие е ………
Най-близкото летище се намира във Варна.

 

Калиакрия Ризорт

с. Топола (регион: Северно крайбрежие)

Виж още за комплекса >>>

 

Комплекс Ла Мер

Ла Мер

Златни Пясъци (регион: Северно крайбрежие)

Виж още за комплекса >>>

 

 

Виж всички имоти за продажба на Северното Черноморие >>>

 

Централно Черноморие

Южно Черноморие

 

ПЛАНИНСКИ ИМОТИ

ГОЛФ ИМОТИ

СПА ИМОТИ

There are no saved listings yet.

Use the notepad to save the listings you like, so that you can return to them later.