26092 г. Свети Влас

Цена: 40485 €

гр. Свети Влас
в комплекс Морски бряг
Площ: 54 кв.м.
Стаи: 2
Спални: 1
Вид строителство: Тухла
Етап строителство: Готов
Отопление: Електрическо
Разположение: Изток
ID: 26092

Запазване в бележника

Описание


ARCO REAL ESTATE предлага за продажба двустаен апартамент във ваканционен комплекс, разположен на 150 м от плажа на Свети Влас. Апартаментът се намира на четвъртия етаж и е с обща площ 54,71 кв.м. Разпределение: дневна и кухненски бокс, спалня, санитарен възел и тераса. Гледка – море и басейн.
Апартаментът се предлага напълно завършен до ключ, както следва: баня с бойлер, луксозна водопроводна инсталация; подове – теракот, ламинат; стени и тавани – латекс; PVC дограма; климатици – охлаждане и отопление; кабелната телевизия и интернет.
Комплексът разполага със добра инфраструктура: басейн, паркинг, охрана и поддръжка.
Комплексът е завършен с АКТ 16 !
Дата на завършване: 2015 г.
Годишната такса за поддръжка е 8 € / кв.м.
Таксата включва – ползване на всички удобства, поддръжка и почиствне на общите части на сградите, почистване и поддръжка на зелените площи и зони около басейна, цялостна поддръжка и обслужване на басейна, 24-часова охрана и видеонаблюдение – кръглогодишно.
ПЛАН ЗА ПЛАЩАНЕ
Всеки апартамент може да бъде закупен по индивидуален разплащателен план, на разсрочено плащане. За резервация на апартамент се изисква 2000 Евро депозит.
Вие можете да закупите този апартамент чрез ARCO REAL ESTATE, по цени на стройтеля – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!
Ако желаете да получите подробна информация, моля свържете се с нашите консултанти. Агенцията предлага оценка и съдействие за Ипотечно кредитиране. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. За всеки оглед се подписва протокол! За контакти: Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788 (Viber / WhatsApp)

Оферта №26092

Характеристики: Асансьор, Басейн, Видеонаблюдение, Двор, Интернет, Климатик, Контролиран достъп, Охрана, Паркомясто, Сателитна или кабелна телевизия, Цялогодишно обитаване
Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024