32234 гр. Ахтопол

Цена: 3600000 €

гр. Ахтопол
Площ: 76380 кв.м.
Стаи:
Спални:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 32234

Запазване в бележника

Описание


ARCO REAL ESTATE предлага за продажба парцел за строителство на българското Черноморие, разположен на изключително комуникативно място, само на 500 м от входа на гр. Ахтопол (на главния път Ахтопол-Синеморец) и на около 300 м от морето. Непосредствената му близост до морския бряг го прави привлекателен за развитието на ваканционно селище.
Размер на парцелa – 76 370 м2
Предвиден е предварителен проект за комплекс от затворен тип, съчетаващ комфортни апартаменти и редица удобства, сред които плувни басейни, СПА център, съоръжения за отдих, детски съоръжения и обширни зелени площи, услуги и търговски площи.
Районът е слабо застроен в сравнение с другите части на българското Черноморие. Предвид, че градът е посещаван от хиляди туристи всяка година, той е привлекателен за инвеститорите, които искат да развиват проекти в сферата на туризма.
Ахтопол е живописен морски град, разположен на полуостров на брега на Черно море, в Югоизточна България, в подножието на Странджа планина. Той е разположен:
• на 85 км от град Бургас и летище Бургас;
• на 470 км от столицата на страната – София;
• на 14 км южно от град Царево.

Ахтопол е част от територията на природен парк Странджа и е един от най-древните градове в Европа, притежава изключително богато историческо наследство.
Агенцията предлага оценка и съдействие за Ипотечно кредитиране. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. За всеки оглед се подписва протокол! За контакти: Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788 (Viber / WhatsApp)

Оферта №32234

Характеристики:
Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024