Цена: 45000 €

Бургас
Площ: 30 кв.м.
Стаи: 1
Спални:
Вид строителство: Тухла
Етап строителство: Акт 16
Отопление: Електрическо
Разположение: Запад
ID: 48077

Запазване в бележника

Описание


ARCO REAL ESTATE предлага за продажба студио на българското Черноморие, във ваканционен комплекс Атлантис  Atlantis Complex  , разположен в непосредствена близост дo плажа в квартал Сарафово. Жилището е на първи етаж с площ от 30,56 кв.м. Продава се с напълно обзаведено. Изложението е западно.
Комплекс Атлантис (Atlantis Complex) е най-мащабния жилищен комплекс на територията на Сарафово ЮГ, който включва не само благоустроена жилищна зона, но и богата инфраструктура.
5-те сгради на комплекса образуват по форма кораб, който сякаш е акостирал в Бургаския залив. Във вътрешното пространство, образувано от сградите, сред море от зеленина се намира каскада от 4 басейна с различни размери и дълбочина.
Комплекс Атлантис се отличава с добра инфраструктура – тук функционират денонощна рецепция, ресторант, SPA-център, спортна зала, детска площадка, управляващи компании и т.н. На няколко минути пеша са разположени магазини, аптеки и лавки. С автобус или кола вие можете да стигнете до центъра за броени минути.
Имотът е подходящ за инвестиция. Възможност за висока доходност от отдаване под наем през летния сезон!
Имотът е въведен в експлоатация, с Акт 16
За резервация на имота и свалянето му от продажба се изисква 1000 € депозит
БЕЗ КОМИСИОННА ОТ КУПУВАЧА!ARCO REAL ESTATE е пълноправен член на Националното Сдружение за Недвижими Имоти (НСНИ) – представителнaта браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България. Агенцията предлага пълно юридическо съдействие, консултация, оценка на имот и съдействие за Ипотечно кредитиране. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. За всеки оглед се подписва протокол!
Ако желаете да получите подробна информация за този имот, моля, свържете се с нашите консултанти.

За всеки оглед се подписва протокол!
Контакти:
Мениджър ваканционни имоти: Ивелин Иванов
Моб. +359 894 505 788 +359 2 950 3888
Имейл: ivelin.ivanov@arcoreal.bg (Viber / WhatsApp)

Оферта №48077

Характеристики: Асансьор, Басейн, Видеонаблюдение, Двор, Интернет, Климатик, Контролиран достъп, Обзаведен, Охрана, Сателитна или кабелна телевизия, Цялогодишно обитаване
Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024