51640 гр. Царево

Цена: 389520 €

гр. Царево
Площ: 360 кв.м.
Стаи:
Спални:
Вид строителство: Сглобяема къща
Етап строителство: Готов
Отопление: Електрическо
Разположение: Югозапад, Югоизток
ID: 51640

Запазване в бележника

Описание


АRCO REAL ESTATE предлага за продажба работещ почивен комплекс от затворен тип в едно от най-красивите и спокойни места на южното ни Черноморие – гр.Царево. Местоположението е подходящо не просто за пълноценна почивка и морски туризъм, но и за летни спортове, разходки по морския бряг, отмора край морето, пълна релаксация, разходки с лодка, екскурзии до древни и съвременни забележителности и много приключения.
Самият комплекс предлага условия за семейни ваканции, почивка с приятели, настаняване с приятелски компании, забавления и незабравими спомени.
Едно от най-големите предимства на почивния комплекс е, че предлага самостоятелни къщички, разположени сред просторна озеленена градина на площ от 1500 кв.м. Това предполага спокойна почивка, уединение по време на лятната отпуска и самостоятелност на гостите.
Всяка стая разполага със собствен санитарен възел, кабелна телевизия, хладилник и тераса. В района на бунгалата се намира и столова част с професионална оборудвана кухня, осигуряваща на почиващите целодневно обслужване. За удобство на туристите има изградени: дневен бар, барбекю с дървена беседка, детски кът, кът за тенис на маса, шахматно поле. Просторната площ на комплекса разполага и с паркинг, достатъчен за автомобилите на всички гости. Морските бунгала се намират само на 150 метра от морския бряг и плажа в Царево.
В цената са включени:
– 9 броя самостоятелни напълно обзаведени къщички, с площ от 34 до 54кв.м., всяка със санитарен възел /включени в централна канализация/ и тераса
– Урегулиран парцел с площ 1 580 кв.м.-облагороден с трайни насаждения и прекрасно озеленен и поддържан
– Сграда-столова с напълно оборудван кухненски блок с площ 350 кв.м.
Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. Предлагаме съдействие за ипотечно кредитиране и изготвяне на пазарна оценка на имота. За повече информация и записване на ден и час за оглед: Илиана Мешкова тел. 0894644943
Оферта №51640

Характеристики:
Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Илиана Мешкова
   Имейл: iliana.meshkova@arcoreal.bg
   Телефон: +359 2 917 3078
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024