Процес на покупка

Процесът на покупка на ваканционен имот в България, не се отличава особено от този при покуката на всеки един имот. Този процес е леснен и е така организиран, че като клиент на АRCO REAL ESTATE, Вие ще получите пълно съдействие при всеки етап на покупката. Нашата компания предлага алгоритъм, който прави покупката изгодна и надеждна.

За извършване на огледи на избраните от Вас обекти ще са необходими 3-4 дни. Това е достатъчно време, за да разгледате повече от 20 имота и да направите своят избор.

Стъпки за закупуване

Първоначално е важно да знаете какъв имот бихте искали да закупите: недвижими имоти на морето, в голям град, на село или в планината. Нашият сайт ще Ви помогне да се ориентирате на пазара на недвижими имоти в най-привлекателните за инвестиция места.

След като сте се запознали с нашите предложения, направете връзка с нашия консултант, който ще Ви даде подробна информация за обектите, ще Ви разкаже за региона и ще ви подготви още няколко предложения, които отговарят на зададени параметри.

Следващият етап е подготовката на „смотровой тур”. Необходимо е да направите заявка на нашия сайт и да посочите удобни за Вас дати за оглед. Всички останали въпроси свързани с трансфери, нощувки и организацията на огледите са задължение на вашия консултант. При покупката на недвижим имот Вашите лични разходи ще бъдат компенсирани, както е посочено в раздел „ Огледи”.

Покупка на имот се състои от няколко етапа:

Плащане на капаро за избрания от Вас имот – 1500-2000 Евро, които се заплащат на Продавача, за сваляне обекта от продажба. Тази сума влиза в стойността на имота и се договаря предварително. Капарото може да бъде платено с карта или по електронен път, след като се върнете в родината си.

Подписването на предварителен договор за покупка на имот, в който ще бъдат подробно описани параметрите на сделката: вид и параметри на имота, цена на имота, начин на плащане и др.

Условия на сделката. Нашите консултанти ще участват във всеки от етапите на сделката, включително и оформяне на нотариален акт. Интересът на Купувача е приоритет за нас. Нашият юридически отдел, ще направи проверка за „тежести“ на имота, преди подписването на предварителен договор и непосредствено преди сделката при нотариус.

Всички права запазени от
2024