Бутиков СПА комплекс от затворен тип

Цена: €

гр. Балчик
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 208

Запазване в бележника

Описание


АРКО ИМОТИ предлага бутиков СПА комплекс от затворен тип, разположен на брега на морето с разгъната застроена площ от 10 000 кв.м. Проектът е завършен за по-малко от 18 месеца. Инвеститорът, основна фигура в района, притежава 25-годишна концесия за минералната вода и 15-годишна концесия на частен плаж с площ над 5 000 кв.м.
Комплексът разполага с две сгради с апартаменти с площи от 60 кв.м до 160 кв.м., половината от които са проектирани на две нива, за да се съобразят със спецификата на терена и да се даде възможност за панорамен изглед. Два подземни нива паркоместа с капацитет от 80 превозни средства осигурява самостоятелно паркомясто за всеки апартамент. Една от сградите притежава ресторант, като в комплекса също така има лоби бар, басейн, SPA и офис за предоставяне на услуги.
Архитектурата на комплекса отговаря на живописния пейзаж – сгради, изпълнени с естествени материали. Белият цвят е преобладаващ, наклонени керемиди покриви, няколко тераси, кипариси. За да се осигури по-голямо удобство на собствениците на апартаменти има целогодишна поддръжка и управление на общите части на имотите.
Комплексът разполага с:
– Открит плувен басейн с минерална вода;
– Ресторант и лоби бар;
– Панорамен асансьор

ЧАСТЕН ПЛАЖ:

Разположен на повече от 5000кв.м и в непосредствена близост до комплекса е частният плаж, предлагайки всички луксозни удобства:
• Барът на плажа, предлагащ напитки и леки закуски през деня, се превръща в клуб след залез слънце
• средиземноморски рибен ресторант
• Над 150 чадъри, всички декорирани с естествен дърво
• Напълно ремонтиран залив и инфраструктурата, използвана за скачване на малки лодки, джет ски, както и други дейности, водни спортове
• Открита фитнес зона
• Източник на топла минерална вода и душове
• Медицински кабинет

ID 003001

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024