Цена: €

гр. Бяла
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 658

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate представя вашето внимание на Антик Палас, нов ваканционен комплекс на брега на Черно море в град Бяла. Комплексът се намира само на 200 метра от морето и на 150 метра от археологическите разкопки на късноантичната крепост. Отличното местоположение, красивата природа, тишината и спокойствието, и не на последно място качественото строителство са най-добрите акценти, които ще оцените, купувайки апартамент в този комплекс.

Комплексът се състой от пет етажна сграда с два входа. Във всеки вход има асансьор. Всички апартаменти имат красив изглед към морето, боровата гора, залива на Обзор, или планините, които се вливат в морето.

Всички апартаменти се продават с довършителни работи – до ключ, с напълно оборудвани бани и климатици. Възможно е цялостно обзавеждане на апартамента по желание и за сметка на клиента. На територията на комплекса има плувен басейн с детска част, зона за шезлонги с чадъри и душ, детски кът. Има открити места за паркиране.
Комплексът е въведен в експлоатация, с Акт 16.

Годишна такса за обслуживание – 10 евро / кв.м.

ПЛАН ЗА ПЛАЩАНЕ
Всеки апартамент може да бъде закупен по индивидуален разплащателен план на разсрочено плащане!

Можете да закупите недвижим имот в този комплекс чрез Arco Real Estate, на цени на строителя – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!

Ако искате да получите подробна информация за инвестиционните възможности и актуални апартаменти за продажба в този ваканционен комплекс, моля, свържете се с нашите консултанти. За контакти: Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788 (Viber / WhatsApp)

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024