Аполония Ризорт

Цена: €

г. Созопол
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 526

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate представя на Вашето внимание Аполония Ризорт – един изключителен ваканционен комплекс премиум клас, разположен на самия морски бряг между Созопол и Черноморец. Уникалното местоположение на Апарт хотела на брега на морето, точно преди пясъчните дюни и красивия, тих залив, създава несравним комфорт на своите обитатели.
Аполония Ризорт се състой от няколко нискоетажни сгради, открояващи се с модерна средиземноморска архитектура, в които се предлагат за продажба апартаменти тип студия и апартаменти с една и две спални. Повечето апартаменти са с просторни тераси, от които може да се наслаждавате на красивата морска гледка над живописния залив и остров Св. Иван.
Всички апартаменти са завършени изцяли – до ключ, само с висококачествени материали и изцяло обзаведени с луксозни мебели!
Аполония Ризорт е единствен по рода си луксозен курортен комплекс от затворен тип на българското Черноморие, отличаващ се с отлично разположение. Той се намира на първа линия на морето на един от най-красивите плажове на българското Черноморие – Царският плаж, в близост до къмпинг Градина. Центърът на Черноморец е само на 2 км от комплекса, яхтеното пристанище на Созопол и Стария град са само на 5 мин., а най-близкото летище – Сарафово, се намира на 38 км или на по-малко от 20 мин. с кола.
Комплекса разполага с ресторант, кафе, лоби бар, воден бар, голям плувен басейн с много декоративни фонтани, спа център, магазини и удобен подземен паркинг.
Инвестиционна възможност:
За желаещите да инвестират във ваканционен имот, Аполония Ризорт предлага пакет от услуги, както и гарантиран доход чрез отдаване под наем.
• Професионално управление на недвижимия имот.
• Поддръжка на общите части и инфраструктурата на апартхотела
• Непрекъснато наблюдение за състоянието на апартаментите.

Комплексът е завършен – с АКТ 16 !
Дата на завършване: 2012 г

Годишна такса поддръжка: 10 €/кв.м
Таксата включва – поддръжка и почиствне на общите части на сградите, почистване на зелените площи и зони около басейните, 24-часова охрана и видеонаблюдение – кръглогодишно.

План за плащане:
Всеки апартамент може да бъде закупен по индивидуален разплащателен план, на разсрочено плащане!
• 2000 Евро депозит.

Вие можете да закупите имот в този комплекс чрез Arco Real Estate, по цени на стройтеля – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!

Ако желаете да получите подробна информация за възможностите за инвестиция, разплащателни планове и актуални апартаменти за продажба във ваканционен комплекс Аполония Ризорт, моля свържете се с нашите консултанти. За контакти Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024