Лас Брисас Вилас

Цена: €

Бургас
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 481

Запазване в бележника

Описание


ARCO REAL ESTATE представя на Вашето внимание Las Brisas Villas, един комплекс от клас De Luxe, разположен на първа линия море в Бургаския квартал Сарафово. Къщите в този проект са отделностоящи. От всяка вила се разкрива изглед към морето. Около всяка къща се създава частна зона с помощта на високи дървета и гъста зеленина.

В центъра на комплекса е разположен собствен басейн подгрев на водата и зона за отдих. Освен това, всички собственици на вили и техните близки стават членове на Atlantis Private Club и могат безплатно да ползват инфраструктурата на останалите комплекси.

Las Brisas Villas е уникален проект, първо реализиране на енергоефективни сгради по южното крайбрежие на България. Най-добрите материали от доверени доставчици (Германия, Италия) и модерните технологии позволяват да се гарантират минимални разходи за електричество. Гордост на комплекса са слънчевите панели на покрива, които позволяват ефективно да се използват ресурсите на България не само за вашата почивка, но и за икономична работа на всички инсталации на сградата.

СПЕЦИФИКА НА ПОСТРОЯВАНЕ НА КОМПЛЕКСА:

Las Brisas Villas – това са първите енергоефективни сгради по южното българско черноморие. Най-новите системи за умен климат контрол и слънчевите панели на покривите позволяват разходите за електроенергия да се минимизират.
Las Brisas Villas – отделностоящи вили.
От всяка вила се разкрива изглед към морето, къщи № 1 и № 2 са разположени непосредствено на първа линия на брега.
Всяка вила се състои от три етажа. Първото ниво е предназначено за технически или уникални помещения на сградата, вторият етаж за обществени зони, третият – за спални и бани.

УДОБСТВА НА КОМПЛЕКСА

За всяка вила са предвидени 2 места за паркиране и собствен парцел земя.
В общата зона на комплекса влиза собствен басейн с подгряване.
Териториите на къщите ще бъдат заградени с високи дървета Туя, което ще им придаде завършен вид и ще позволи да се създаде частна зона на всяка вила.
За живущите е достъпна цялата инфраструктура на комплексите Atlantis, в която влизат няколко басейна за възрастни и деца, 2 ресторанта, боулинг и билярд, спортна зала, SPA център и др.

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024