Пирин Голф и Кънтри Клуб

Цена: €

гр. Банско
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 610

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate има изключителното удоволствие да Ви представи Пирин Голф и Кънтри Клуб, 5-звезден ваканционен комплекс, съчетаващ в едно – голф, спа и ски. Този уникален комплекс се намира в Югозападна България, в непосредствена близост до един от най-популярните ски курорти на балканите – Банско. Стратегическото местоположение на комплекса го прави лесно достъпен както от София, която се намира само на 2 ч., така и от Солун и Скопие, които са на около 3 ч.
Ако търсите инвестиционен имот в европейска голф дестинация, 5-звездния комплекс Пирин Голф и Кънтри Клуб, ще Ви предложи това и много повече. Тук ще намерите уникални възможности за отдих и почивка – ски по пистите на Банско през зимата, голф от пролет до есен, и СПА през цялата година, което е предпоставка за целогодишна заетост и висока възвръщаемост на Вашата инвестиция като собственик на имот.
На площ от 150 хектара, в подножието на живописната планина Пирин, са построени на 80 000 кв.м. имоти, чиято типична алпийска архитектура се слива в перфектна хармония с природата. Тук ще намерите разнообразие от имоти за прадажба – апартаменти, студия и с една, две и три спални, както и къщи в алпийски стил. Комплксът се състой от няколко квартала: Даунтаун е центърът на градчето, в който има предимно малки сгради с апартаменти; Пирин 1, 2 и 3; Кули, Лейк и още много малки квартали с еднофамилни къщи.
Пирин Голф и Кънтри Клуб е комплекс от затворен тип, който сам по себе си функционира като малко градче. Той е с 24/7 охрана и контролиран на достъп на външни лица, което ще гарантира сигурноста на Вашия имот и Вашето семейство. Всяка квартал разполага с безплатен, охраняем паркинг. За комфорта на своите собственици и гости, Пирин Голф и Кънтри Клуб предоставя множество удобства: няколко ресторанта, пиано бар, супермаркети, магазини, 5 Звезден Хотел, 6 външни басейна, 1 вътрешен, СПА център, Фитнес център, зала за Скуош, 7 детски площадки, ски гардероб, ски училище – практически всичко необходимо за целогодишен престой. И разбира се черешката на тортата – двете голф игрища на комплекса (Ian Woosnam, Pirin Pine) с Голф клуб и голф училище.

За всички собственици на недвижими имоти в Пирин Голф и Кънтри Клуб се предоставя пакет от привилегии:
• Безплатно използване на термална зона, 6 външни басейна и 1 вътрешен басейн
• Безплатно използване на детски кът и 7 външни детски площадки
• 10% отстъпка в ресторанти и напитки в комплекса
• 10% отстъпка от допълнителни услуги – Термална зона на СПА център, Голф симулатор, Спортна зона, СКИ училище и Ски оборудване, Наем на велосипеди.
• Безплатен зимен транспорт до начална станция в Банско
• Преференциални цени за голф услугите

Всеки собственик на имот в Пирин Голф и Кънтри Клуб заплаща годишна такса за поддръжка, която се определя в зависимост от типа на имота.
Таксата включва цялостна поддръжка на комплекса: поддръжка и почистване на общите части на сградите; поддръжка и почистване на зелени площи, зони около басейни и ландшафта на голф клуба; денонощна охрана и видеонаблюдение – целогодишно; почистване на сняг от алеи и улици.
Комплексът е в експлоатация от 2008 г.

Схема на плащане:
Всеки имот може да бъде закупен по индивидуален план на разсрочено плащане! За резервация на имот се заплаща резервационен депозит!

Вие можете да закупите имот в Пирин Голф и Кънтри Клуб чрез Arco Real Estate, по цени на стройтеля – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!
Ако желаете да получите подробна информация за възможностите за инвестиция, разплащателни планове и актуални имоти за продажба във ваканционен комплекс Пирин Голф и Кънтри Клуб, моля свържете се с нашите консултанти. За контакти Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024