ТОПОЛА ХАЙТС ГОЛФ & СПА

Цена: €

с. Топола
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 494

Запазване в бележника

Описание


ARCO REAL ESTATE представя на Вашето внимание този изключителен комплекс с ваканционни апартаменти, разположен в геометричния център на 3 международни голф игрища. Най-отдалечното игрище се намира на около 3 км., а най-близкото (Трейшън Клифс) е на 1500 метра, буквално в краката на наблюдателя.

Грандиозната мега морска панорама (от н. Калиакра…..до н. Емине) от всяко кътче на резиденцията е без аналог по Българското черноморие и наистина е „дъхоспираща”. Една четвърт от Черноморскат ивица на България се вижда от земно ниво.

В комплекса се предлагат за продажба апартаменти тип студио, с една и две спални. От всеки един апартамент се разкрива красива морска гледка. Към всеки апартамент има просторна тераса. В комплекса има едва 17 апартамента, което е гаранция за спокойна и приятна атмосфера. Компплексът разполага с частен паркинг в ограничена за достъп територия, градина с много зеленина, открит басен тип „инфинити“, спа и бар зона.

Годишна такса за обслужване – 8,5 €. В нея са включени:

Поддръжка на общи части (басейн, градина, фасада на сграда);
Охрана чрез СОД и Видео наблюдение;
Телевизия и интерент.

СТРОЙТЕЛСТВО

Грубият строеж е изпълнен с тухли „Wienerberger”, а строителната система (лепила, грунд и мазилки) са „Weber”.
Термоизолацията на фасадата е експандиран пенополистирен с дебелина 100 мм. и плътност 21 кг/куб.м., рамково лепен (масовата практика у нас е 50 мм./14 кг/куб.м. лепен на „гребен”).
Фасада – хармонично съчетание на алуминиеви композити “Еталбонд” в комбинация със силикатни мазилки. Сградата е решена в графитно сиво, слонова кост и нюанс на изумрудено зелено (прозорците). Прозорците по северната фасада са „обърнати” с алуминиеви кутии (страници по 18 см.) в цвета на дограмата (RAL 9007), така че да създадат елегантен акцент на бялата фасада.
Хидроизолацията и термоизолацията на плоския покрив и откритите тераси са изпълнена по детайл – пароизолация от полиетиленово фолио (100 микрона), XPS DOW 100 мм., Геотекстил (400 гр./кв.м.), PVC ХИ мембрана, BSL 1,5 мм., втори слой Геотекстил, гранитогресно покритие.
Всички вътрешни мазилки/шпакловки са масивна. Не използваме гипсокартонни конструкции.
Дограмата: Алуминиева система (ЕТЕМ 40) с прекъснат термомост за постигане на голяма непрекъснатост, която в комбинация с огромните прозорци от „френски тип” осигуряват зашеметяваща гледка от всяко кътче на апартаментите. Използвали сме стъклопакети от най-висок клас – „Bulit Glass”, механизми и дръжки „Maco”.
Стълбищната клетка на сградата е изработена от големи каменни плочи (60 см. Х 60 см.) с фина рустикална обработка, а алеите в градината са изградени от пъстроцветен гранит. Подпорните и оградните стени са изработени от масивен, бял, дялан камък.
Басейнът: Подходящ за плуване, просторен (15 м. х 5 м) с естествен дървен декинг около него. Дължината му кореспондира с пропорцията – около линеен метър на апартамент. Басейнът е проектиран с ефект на “missing edge”/”infinity effect”, т.е. повърхността му визуално да се слива с морската повърхност, така плуващият в него да вижда 1/4 от БГ Черноморие – от н. Калиакра до н.Емине.
Климатизация: Всички външни тела са скрити на покривната конструкция, така че да не загрозяват фасадата на сградата.
Градинско озвучаване „BOSE”.
Професионално фасадно и градинско осветление от „Призма”.

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024