Виктория Лейкс

Цена: €

гр. Поморие
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 579

Запазване в бележника

Описание


ARCO REAL ESTATE има изключителното удоволствие са Ви представи Виктория Лейкс – един изключително елегантен комплекс от къщи, разположен в непосредствено близост до Сарафово. Той предоставя уникална възможност за тези, които искат да избягат от градската суета, но в същото време да са на една разстояние от плажа и град Бургас.
Комплексът от луксозни къщи е проектиран е в типичнен средиземноморски стил и е разположен сред чудни лозови масиви, характерни за известния с винарството си регион Поморие. Разположението е съобразено с красивата морска панорама, разкриваща се на изток от комплекса.
Victoria Lakes е комплекс от затворен тип, включващ 33 еднофамилни къщи със собствено двор и парко места. В процес на изграждане, за част от къщите се предлага и възможност за индивидуални интериорни решения. Орнаментиката подчертава наложилият се архитектурен ансамбъл Victoria Residences.
Зелените площи отново са проектирани с богата и красива растителност, подходяща за климата на региона. В централната част на комплекса са изградени няколко зони за отдих и почивка, голям басейн и езеро, в което е разположена приказна водна беседка.
В непосредствена близост, като част от комплекси Victoria Residences, ще работи изискан семеен ресторант, магазин за хранителни стоки, фитнес с парна баня и детски кът.
Виктория Лейкс е проектиран и изграден в съответствие с изискванията на съвременното строителство. Къщите са с монолитна железобетонна конструкция, електрическа и водопроводна инсталации, модерни хидро и топлоизолации, блиндирани входни и ламинирани HDF интериорни врати. За прозорците е предвидена петкамерна PVC система със стъклопакет, а стените са изградени с тухли WIENERBERGER. Покривната система е проектирана и изпълнена, съгласно изискванията и сертификатите на BRAMAC. Сигурността е гарантирана чрез внедрената система за контрол на достъпа. За удобство на гостите е предвиден отделен паркинг.

Комплексът е с изграждана улична мрежа, тротоари, площадки, улично и парково осветление, трафопост, водопровод, пречиствателна станция и канализация. За поддръжката на зелените площи са изградени съвременни и функционални поливни системи. Виктория Лейкс не отстъпва в това отношение и следва всички необходими норми на архитектурата и строителството.

Къщите се издават в завършен вид до ключ, съобразени с индивидуалните изисквания на всеки клиент.

Комплексът е завършен с АКТ 16!

Годишна такса поддръжка – 6 €/кв.м.

Вие можете да закупите имот в този комплекс чрез Arco Real Estate, по цени на стройтеля – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!

Ако желаете да получите подробна информация за възможностите за инвестиция, разплащателни планове и актуални апартаменти за продажба във ваканционен комплекс Виктория Лейкс, моля свържете се с нашите консултанти. За контакти Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024