Комплексни услуги

Като една от водещите компании, работеща на пазара за недвижими имоти в България, АRCO REAL ESTATE се сдобива с безценен опит в продажбата и отдаването под наем на недвижимо имущество. Активното  присъствие на компанията в сферата на недвижимите имоти от 2006 г. до сега, в съчетание с дългогодишния опит на нашите  незаменими сътрудници,ни е позволило да наблюдаваме множество преломни моменти на българския пазар за недвижими имоти. В процеса на нашата работа с различни български и чужди инвеститори и предприемачи, възникна необходимостта от професионални консултации за техните проекти с цел оптимизация, намаляване на риска и достигане на максимален приход. По тази причина, преди няколко години ние осъзнахме необходимостта да обезпечим качеството на услугите от този вид, за това привлякохме специалисти от високо ниво, които да създадат нужната организация. Компанията, също е инвестирала и построила няколко обекта в София, по време на световна криза, което ни даде възможност да окажем безценна помощ, на желаещите да инвестират в недвижимо имущество.

Българският пазар си има своята специфика. Точно за това е важно да се доверите на специалистите, които могат да предоставят анализи, прогнози, реална оценка, а също така и консултации за инвеститорите за състоянието на пазара, покупателната способност, конкуренцията и др.

Комплексни решения за строители и инвеститори.Независимо, от това че ч Вие сте начинаеща строителна  компания или вече утвърден инвеститор в бранша, ние можем да Ви бъдем полезни. С помощта на разработена система за управление на проекти, винаги достигаме максимална ефективност и възвращаемост, а също така премерен риск.

Всички права запазени от
2024