Поддръжка на имот

При закупуването на имот в чужбина има много въпроси, свързани с плащането на данъци, разходи за комунални услуги, регистрация на статута за пребиваване, регистрация на юридическото лице, както и много други въпроси, свързани с поддръжката на имота, както и комфортното настаняване не само за отдих, но и постоянно пребиваване в България. Ние се грижим за нашите клиенти, за да може престоят им в България да бъде приятен и безпроблемен. Ето защо сме разработили цяла система „услуги след като покупката е осъществена“, която се е доказала като ефективна и целесъобразна.

Нашият екип е готов по всяко време да Ви помогне за разрешаването на следните въпроси:
• Застраховка на недвижими имоти в България
• Регистрация на юридическо лице в България
• Регистриране в България на чуждестранно юридическо лице
• Одиторски услуги
• Плащане на данъци, разходи за комунални услуги, такси за поддръжка.
• Почистване и проветряване на вашия апартамент, преди пристигането Ви, грижа за апартамента през зимните месеци, пране, доставка на хранителни стоки /по предварителна заявка/ помощ в организацията на здравните услуги, както и откриване на нови сметки за ток и вода, и попълване на годишни данъчни декларации и др.
Обзавеждане на апартамент

Ако Вие не желаете да си купите апартамент с мебели от строителя, имате високи изисквания към външния вид на вашия апартамент, нашите специалисти и дизайнери ще ви помогнат да се справите с тези проблеми. Ние можем да Ви предложим пакети за обзавеждане на студио, едностайни и двустайни апартаменти, които в голяма степен ще улеснят и ускорят времето, което ще е необходимо за обзавеждането на един   апартамент. Ние работим с основните доставчици на мебели и кухненски уреди, от  които можете да си купите на цени на едро, всичко което Ви необходимо.

Всички права запазени от
2024