Ремонтни дейности

Вие не знаете как да ремонтирате своя имот в България? Плаши Ви непознаване на  ценообразуването и езика! Нашите експерти, владеещи руски и английски език ще ви дадат професионална консултация.  Ще направят оценка за ремонтните дейности, които са Ви необходими, ще Ви осигурят специалисти от висок клас, ще Ви асистират при избора на строителни материали по цени на едро. Ще направят проверка на качеството на работата. Също така, винаги можете да разчитате на помощ в ремонта на домакинските си уреди, монтаж на антени, доставка и монтаж на мебели.
Ако винаги сте мечтаели да живеете в самостоятелна къща по индивидуален проект, ние можем да предложим услуги свързани с проектиране и изпълнение на отделни сгради.  Ние си сътрудничим с най-известните архитекти, строителни фирми и отделни специалисти  по ВиК, Eл., климатизация, за довършителни работи и др.

Притежавайки голям опит в качеството си на инвеститор, който е построил два от

най-търсените комплекси в гр. София – на бул. Мадрид и в кв. Манастирски ливади,с обща застроена площ от 61000 кв.м,  можем с увереност да кажем, че нашите клиенти винаги са оставали доволни не само от качеството, което предлагаме, но и от изключително коректното отношение към всеки проблем свързан с техния дом.

Всички права запазени от
2024