1. Индивидуален подход към клиентите при решаване на всички проблеми, свързани с закупуване на имот в България.

Нашите специалисти работят предимно в интерес на купувача. За да направите покупка, ние подбираме методи и схеми, които ще задоволят и най-взискателните клиенти. Дългогодишния опит на пазара на недвижими имоти в България, огромната база данни, както и международния опит в недвижимите имоти ни дават увереност, че не съществуват проблеми, свързани с покупката на имот, които не можем да решим.

  1. Спазване на международните стандарти за качество

Нашата компания използва обвързващи международни стандарти в обслужването на клиентите, което със сигурност се отразява на качеството на обслужване. Съответствието с международните стандарти ни дава възможност да предоставим професионални услуги на нашите клиенти, независимо от географското им местоположение. Преди да започнат своята работа, нашите специалисти преминават специални тестове и опреснителни курсове, което значително се отразява на качеството на предоставяните услуги.

  1. Информационно обслужване

Специално разработената за нуждите на  агенцията система с база данни дава възможност за бърза оптимизация на процесите – търсене на имот по искане на Клиента, по сключване на договор, за да координация на детайлите по договор за покупко-продажба на недвижими имоти с продавач. Цялата информация е достъпна за клиентите на всеки един етап от подбора на недвижими имоти.

  1. Ясно фиксиране на споразумението

При съгласуването на посреднически договор с клиенти, нашите специалисти отразяват всички условия в договора максимално ясно. Въпреки, че това води до допълнителни разходи от време, благодарение на тези си действия ние можем да защитим интересите на своите клиенти. Статистиката показва, че около 99 процента от сделките, осъществявани от нас, преминават без усложнения.

  1. Постоянно развитие

Нашата компания не стои на едно място и постоянно подобрява вече съществуващите схеми на обслужване на клиентите. В допълнение, ние постоянно търсим и разработваме нови варианти, което позволява на клиентите ни да разчитат на минимален риск при закупуването на имот.

  1. Внимателно, отзивчиво отношение към всеки клиент

Компанията Arco Real Estate има за цел да се превърне в постоянен партньор на нашите клиенти, така че ние обещаваме 100% прозрачност на всеки етап от съвместната ни работа. Бизнес взаимоотношенията ни  са изградени на принципите на взаимно уважение и доверие. Ние уважаваме и ценим доверието на нашите клиенти.

Нашите експерти никога не поемат задачи, които не могат да бъдат решени. Ние не обещаваме невъзможното, защото откритостта и справедливостта са основните принципи на нашата компания.

Всички права запазени от
2024