Тур за оглед на имоти

ARCO REAL ESTATE Ви предлага уникална възможност да се сдобиете с недвижим имот, до като си почивате!

 

Нашите услуги

Има поговорка, която гласи „По-добре веднъж да видиш, от колкото сто пъти да чуеш“. Нашите компетентни сътрудници ще Ви насочват по време на Вашето пътешествие в света на недвижимите имоти: ще получите пълна информация за процеса на покупката на недвижим имот, имате възможността съвместно с нас да обсъдите плановете си, да споделите Вашите желания и да направите план за предстоящите огледи. Наш консултант, ще подбере за вас недвижими имоти, отговарящи на вашите изисквания, минимум 5-6 варианта. Когато решението за пътуването е взето, ще Ви бъде изпратена програма, която включва:

  • – Посрещане
  • – Трансфер до подбран предварително хотел
  • – Уточняване на програмата с консултанта Ви
  • – Огледи на недвижими имоти 3-4 дни
  • – Консултация, преговори , сключване на предварителен договор
  • – Изпращане

КОМПЕНСАЦИИ

При покупка на недвижим имот за сума над 55 000 евро, ние компенсираме : пътните разходи за двама души, тридневно настаняване в хотел с три звезди за двама, разходите по време на огледите. Компенсацията не може да е в размер по-голям от 700 евро/ за една сделка.

При покупка на недвижим имот за сума от 30 000 евро до 55 000 евро, ние компенсираме : пътните разходи за един човек, тридневно настаняване в хотел с три звезди на един човек, разходите по време на огледите. Компенсацията не може да е в размер по- голям от 300 евро/ за една сделка.

При покупка на недвижим имот за сума по- малка от 30 000 евро, ние компенсираме : пътните разходи и разходите по време на огледите. Компенсацията не може да е в размер по- голям от 100 евро/ за една сделка.

За да поръчате Вашия тур е нужно само да се свържете с наш консултант или да оставите заявката си на сайта!

Всички права запазени от
2024