България е популярна дестинация за покупка на ваканционен имот поради няколко причини: наличие на море, на което са разположени множество красиви курорти и градове; наличие на живописни планини, в които може да откриете прекрасни условия за ски и СПА, сред чист въздух и красива природа; и не на последно място, благодарение на прекрасните условия за придобиващия все повече популярност – голф!

МОРСКИ ИМОТИ

За никой не е тайна, че българското Черноморско крайбрежие е една от най-предпочитаните дестинации за покупка на ваканционен имот и то не само от чуждите купувачи, но и от българите. С повече от 278 слънчеви дни средно годишно, топло море и златисти пясъчни плажове, България се нарежда на едно от челните места за покупка на морски имоти в Европа.
Районът на морското крайбрежие се дели на три част – Северно Черноморие, Централно Черноморие и Южно Черноморие, като всяка една има своя чар!

Северно Черноморие

Северното Черноморие обхваща областите Добрич и Варна, от границата с Румъния на север, до град Бяла на юг.  Този район се слави с едни от най-девствените плажове.
Главни градове и курорти на Северното Черноморие са Каварна, Балчик, Златни Пасъци, Св. Константин и Елена и морската столица Варна.
Типичното за имотите на Северното Черноморие е ………
Най-близкото летище се намира във Варна.

 

Калиакрия Ризорт

с. Топола (регион: Северно крайбрежие)

Виж още за комплекса >>>

 

Комплекс Ла Мер

Ла Мер

Златни Пясъци (регион: Северно крайбрежие)

Виж още за комплекса >>>

 

 

Виж всички имоти за продажба на Северното Черноморие >>>

 

Централно Черноморие

Южно Черноморие

 

ПЛАНИНСКИ ИМОТИ

ГОЛФ ИМОТИ

СПА ИМОТИ

Всички права запазени от
2024