22878 Щъркелово гнездо

Цена: 59500 €

м. Щъркелово гнездо
Площ: 129 кв.м.
Стаи: 5
Спални: 3
Вид строителство: Тухла
Етап строителство: Готов
Отопление: Електрическо
Разположение: Юг, Югоизток
ID: 22878

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate предлага за продажба масивна три етажна къща в една от търсените местности между Боровец и София – вилна зона Щъркелово гнездо, над плажа яз. Искър и Яхтения клуб. Достъп – асфалт и макадам. Къщата е на три етажа и е на плоча. Строителство – края на 80-те години. Много е подържана, готова за живеене. Обзаведена. Състои се от: 1-ви етаж: входно антре, хол с преход с две стъпала и арка към отделена трапезария, баня с тоалетна с прозорец, панорамна тераса и стълба на втори етаж; 2-ри етаж: антре, една отделна спалня с балкон с чудесна гледка към езерото и две преходни спални; полусутеренен етаж, влиза се отвън: трапезария с големи, плъзгащите се прозорци, с помота на които през лято има възможност помещението да се превърне във отворена веранда, през която се преминава в просторна кухня, оборудвана със шкафове. Къщата е на терекот, плочки, паркет. Спалните са на балатум. Има мазе. Отоплението е на ток, но има възможност и за камина. Водата е от кладенец, който се намира на двора и от който, с помощта на монтирана в къщата помпа се осъществява водоснабдяване. Всичките инсталации са добре функциониращи. Покривът е след основен и качествен ремонт, произведен през 2015г.
Дворното място е терасирано, с голям потенциал за уникален ландшафтен дизайн, с овошки и цветя. Има голяма порта и възможност за паркоместа за три коли. Къщата е на септична яма. Идеално място както за летуване, така и за целогодишно живеене. Всичките инсталации са добре функциониращи. Покривът е след основен и качествен ремонт, произведен през 2015г.
Предлагаме оценка и съдействие за ипотечно кредитиране.
Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733.
За повече информация – Сюзанна Кирова: 089450 59 33;02/9964312
Оферта №22878

Характеристики: Двор
Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Сюзанна Кирова
   Имейл: syuzanna.kirova@arcoreal.bg
   Телефон: +359 2 996 4312
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024