26882 г. Свети Влас

Цена: 66469 €

гр. Свети Влас
в комплекс Коастал Дриймс
Площ: 54 кв.м.
Стаи: 1
Спални:
Вид строителство: Тухла
Етап строителство: Готов
Отопление: Електрическо
Разположение: Североизток
ID: 26882

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate предлага за продажба студио в елитен ваканционен комплекс разположен на първа линия в Свети Влас. То е разположено на 3-и етаж и е с обща площ 54 кв.м. Студиото е с Северо-Източно изложение и гледа към планината. Жилището се предлага за продажба луксозно завършено до ключ, както следва: Баня с бойлер, луксозна санитария и фаянс; Подова настилка – теракота; Латексова мазилка; PVC дограма; Климатик – система за охлаждане и отопление; Изводи за кабелна телевизия и телефон.

Пясъчният плаж се намира точно пред самия комплекс, центъра на Свети Влас и яхтеното пристанище Марина Диневи се намират на около 1 км. Коастал Дриймс е комплекс от семеен тип, с контролиран достъп, ресторант, малък красив басей и зона за отдих.

Комплексът е завършен, с АКТ 16 !
Дата на завършване: 2012 г.

Годишна такса поддръжка – 10 €/кв.м.
Таксата включва – ползване на всички удобства поддръжка и почиствне на общите части на сградите, почистване и поддръжка на зелените площи и зони около басейна, цялостна поддръжка и обслужване на басейна, 24-часова охрана и видеонаблюдение – кръглогодишно.

План на плащане:
Всеки апартамент може да бъде закупен по индивидуален разплащателен план, на разсрочено плащане!
• 2000 Евро депозит

Вие можете да закупите имот в този комплекс чрез Arco Real Estate, по цени на стройтеля – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!

Ако желаете да получите подробна информация за възможностите за инвестиция, разплащателни планове и актуални апартаменти за продажба във ваканционен комплекс Коастал Дриймс, моля свържете се с нашите консултанти. За контакти Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788 (Viber / WhatsApp)

Оферта №26882

Характеристики: Асансьор, Басейн, Видеонаблюдение, Двор, Интернет, Климатик, Контролиран достъп, Охрана, Паркомясто, Първа линия, Разсрочено плащане, Сателитна или кабелна телевизия, Цялогодишно обитаване
Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024