Цена: 75990 €

Варна
Площ: 164 кв.м.
Стаи: 4
Спални: 3
Вид строителство: Тухла
Етап строителство: Кота 0
Отопление:
Разположение:
ID: 29201

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate предлага за продажба имот на българското Черноморие, в к.к. Златни Пясъци. Имотът се състой от двуетажна, монолитна къща с РЗП от 164 кв. м. и урегулиран поземлен имот с площ от 300 кв. м.
Къщата е на два етажа и има следното разпределение:
Първи етаж – площ 73м2: антре, дневен тракт с трапезария (33 кв. м), кухненски бокс (14 кв. м), санитарен възел (5 кв. м), вътрешно стълбище към втория етаж;
Втори етаж – площ 91м2: 3 спални ( 17, 13 и 20 кв. м), два санитарни възела (3 и 5 кв. м), 2 балкона.

Локация:
Имотът е позиционирана на 400 м от южния вход на Златни пясъци, на 300м от Ваканционен клуб "Ривиера". Достъпът до него е изцяло по асфалтиран път. Разстоянието до плажа на Златни пясъци e около 800 м. Поради близостта си до к.к. Златни Пясъци, къщата е подходяща и за отдаване под наем през летния сезон.
Предимства: Разположение в местност "Слънчева поляна" на к-с ”Чайка" граничеща с дъбова гора. Изложение югоизток. Асфалт изцяло до къщата.
Съседи: парцел 20дка на собственик на курортно строителство; 30-40дка бетонов възел на Стимекс – от 5години не работи и в близост до вила "Наско", която отдава стаи под наем целогодишно.
Целия имот може да се превърне в много добра инвестиция. Може да се реализира визията която е проектирана. Беседкa, барбекю и фонтан. Съдействие на преференциални цени.
За резервация – 2000 € депозит
Вие може да закупите този недвижим имот чрез Arco Real Estate – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!
Агенцията предлага оценка и съдействие за Ипотечно кредитиране. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. За всеки оглед се подписва протокол! За контакти: Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788 (Viber / WhatsApp)
Оферта №29201

Характеристики: Двор, Паркомясто, Цялогодишно обитаване
Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024