34612 г. Свети Влас

Цена: 36690 €

гр. Свети Влас
Площ: 53 кв.м.
Стаи: 2
Спални: 1
Вид строителство: Тухла
Етап строителство: Акт 16
Отопление: Електрическо
Разположение: Запад
ID: 34612

Запазване в бележника

Описание


АRCO REAL STATE предлага за продажба 2-стаен апартамент с морска гледка в комплекс Меджик Дриймс, разположен на 250 м от плажа в Свети Влас. Апартаментът е на последния 6-и етаж и е с обща площ 53 кв.м. Вътрешно разпределение: дневна с оборудвана кухня и голяма тераса с гледка към вътрешния двор и морето, спалня, баня с тоалетна и помещение подходящо за килер.
Комплексът се състои от три отделни ниско етажни сгради с красива архитектура, голяма вътрешна територия, богата на зеленина, два големи басейна с детски сектори и много развлекателни съоръжения. Комплексът има специфично местоположение върху парцел с висока денивилация, благодарение на което голяма част от апартаментите разполагат с красива морска гледка.
ИНВЕСТИЦИОННО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Комплекс Маджик Дриймс предлага много добри условия за всички желаещи да инвестират във ваканционен имот, с цел получаване на доход. Управляващата компания има дългодоишни партньорски отношения с водещи тур оператори, благодарение на което предоставя възможност за получаване на гарантиран доход от отдаване под наем на Вашия апартамент.
Комплексът е завършен, с АКТ 16 !
Дата на завършване: юли, 2008 г.
Годишна такса поддръжка – 9 €/кв.м.
Таксата включва – ползване на всички удобства поддръжка и почиствне на общите части на сградите, почистване и поддръжка на зелените площи и зони около басейна, цялостна поддръжка и обслужване на басейна, 24-часова охрана и видеонаблюдение – кръглогодишно.
За резервация 2000 Евро депозит
Вие можете да закупите имот в този комплекс чрез Arco Real Estate, по цени на стройтеля – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!
Ако желаете да получите подробна информация за възможностите за инвестиция, разплащателни планове и актуални апартаменти за продажба във ваканционен комплекс Маджик Дриймс, моля свържете се с нашите консултанти. За контакти Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788 (Viber / WhatsApp)

Оферта №34612

Характеристики: Асансьор, Басейн, Видеонаблюдение, Двор, Интернет, Климатик, Контролиран достъп, Охрана, Паркомясто, Сателитна или кабелна телевизия, Цялогодишно обитаване, Гарантиран наем
Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024