46561 Курорт Солнечный берег

Цена: 46290 €

в комплекс Роял Сън
Площ: 77 кв.м.
Стаи: 3
Спални: 2
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 46561

Запазване в бележника

Описание


ARCO REAL ESTATE предлага ексклузивно за продажба напълно обзаведен тристаен апартамент със собствен двор в комплекс Роял Сън (Royal Sun), разположен на 350 м от плажа в Слънчев Бряг. Апартаментът се намира на партерен етаж и е с обща площ от 77,15 кв.м. Апартаментът се състой от деневна с кухненски бокс, две спални, две бани, тераса и двор. Напълно обзаведен, готов за ползване!

Роял Сън е един от най-добре поддържаните комплекси в Слънчев бряг, разполагащ с ресторант и лоби бар, СПА център, фитнес, детска площадка, медицински център, супермаркет, обменно бюро, паркинг. На разположение са 24 часова охрана, рецепция и видеонаблюдение.

ИНВЕСТИЦИОННО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Роял Сън предлага на собствениците на апартаменти възможността за управление и поддръжка на имоти срещу заплащане на годишна такса. Годишният гарантиран доход се изплаща според вида на апартамента. За повече информация се свържете с нашите консултанти!

Комплексът разполага с ресторант и лоби бар, СПА център, фитнес, детска площадка, медицински център, супермаркет, обменно бюро, паркинг. На разположение са 24 часова охрана, рецепция и видеонаблюдение.

Комплексът е завършен с АКТ 16 !

РАЗПЛАЩАТЕЛЕН ПЛАН
За резервация на апартамента и свалянето му от продажба – 2000 EUR депозит
Първа вноска от 40% до 1 мес.
Останалата сума на вноски според възможностите на клиента до 1 година.

Вие можете да закупите този апартамент чрез АRCO REAL ESTATE БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!

Ако искате да получите подробна информация за нашите специлни промоционални условия, инвестиционни възможности и актуални апартаменти за продажба в този комплекс, моля, свържете се с нашите консултанти. Агенцията предлага оценка и съдействие за Ипотечно кредитиране. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. За всеки оглед се подписва протокол! За контакти: Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788 (Viber / WhatsApp)

Оферта №46561

Характеристики:
Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024