Адмирал

Адмирал

гр. Свети Влас (регион: Централно черноморие)
Продава: 2 оферти

Arco Real Estate представя на Вашето внимание комплекс с ваканционни апартаменти с уникално местоположение: само на 200 метра от пясъчните плажове на Свети Влас и яхтеното пристанище Марина Диневи. Комплекс Адмирал е клас Premium Luxury Residence, разположен на трета линия на морето в южната част на Свети Влас.

Комплексът е изграден изключително за ценители на лукса и комфорта. Лукса, качеството и довършителни материали в комбинация с близостта на морето и престижната локация напълно оправдават покупката на апартаменти в комплекса.Затвореният комплекс ще ви осигури всичко необходимо за вашата перфектна почивка. Комплексът разполага с два басейна: открит и закрит отопляем басейн, фитнес и спа център.

Всички апартаменти се предлагат в до ключ. Повечето апартаменти имат прекрасна гледка към морето.

За желаещите да инвестират във ваканционен имот, се предлага пакет от услуги, гарантиращ упешна възвръщаемост чрез отдаване под наем.

За управлението и поддръжката на комплекса се грижи екип от професионалисти, който гарантира правилното стопанисване на Вашия имот.
Годишна такса подръжка – 600 € за година независимо от площа на апартамента.

Комплекс Адмирал е ново стойтелство. Завършен с АКТ 16 !
Дата на завършване: 2016 г.

Вие можете да закупите имот в този комплекс чрез Arco Real Estate, по цени на стройтеля – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!

План на плащане:
Всеки апартамент може да бъде закупен по индивидуален разплащателен план, на разсрочено плащане!
• 2000 Евро депозит.

Ако желаете да получите подробна информация за възможностите за инвестиция, разплащателни планове и актуални апартаменти за продажба във ваканционен комплекс Посейдон, моля свържете се с нашите консултанти. За контакти Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788


Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

Име


Имейл

Телефон

Съобщение

Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

Обяви за този проект:
0% комисионна
за купувача
Все още нямате запазени обяви.

Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.