Цена: €

гр. Свети Влас
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 589

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate представя на Вашето внимание комплекс Артур, разположен на българското Черноморие в малкия, но изключително уютен курортен град Свети Влас. Елитния ваканционен комлекс е разположен в западната част на курорта, само на 100 м от морския бряг. Той е с много удобен и бърз достъп до главния път, свързващ Свети Влас и Слънчев бряг.

Комплекс Артур се състой от няколко сгради, изградени в класически средиземноморски стил – с множество флорални елементи умело вписани в екстериора и интериора на древни колони, вити стълби, аркади, ротонда, класически скулптури и други елементи.
Комплекса разполага и с офис, бар, руски билярд, магазини, фитнес център, открит и закрит басейн, детска площадка, подземен паркинг и открити паркоместа, коли под наем, телевизия и интернет.
Поддръжката и охраната на комплекса е през цялата година, от професионален екип, който гарантира правилното стопанисване на Вашия имот.

Комплекс Артур се състои от 118 апартамента – студия, апартаменти с една, две и три спални, мезонети. Всеки отделен мансарден покрив е градина.
Повечето апартаменти са с красива гледка към морето – стария град на Несебър и Слънчев бряг.

Годишна такса поддръжка – 10 €/кв.м.
Таксата включва – ползване на всички удобства поддръжка и почиствне на общите части на сградите, почистване и поддръжка на зелените площи и зони около басейна, цялостна поддръжка и обслужване на басейна, 24-часова охрана и видеонаблюдение – кръглогодишно.

План на плащане:
Всеки апартамент може да бъде закупен по индивидуален разплащателен план, на разсрочено плащане!
• 2000 Евро депозит

Комплексът е ново стоителство. Завършен с АКТ 16 !
Дата на завършване: 2015 г.

Вие можете да закупите имот в този комплекс чрез Arco Real Estate, по цени на стройтеля – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!

Ако желаете да получите подробна информация за възможностите за инвестиция, разплащателни планове и актуални апартаменти за продажба във ваканционен комплекс Артур, моля свържете се с нашите консултанти. За контакти Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788 (Viber / WhatsApp)

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024