Атлантис Хоумс 1

Цена: €

Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 482

Запазване в бележника

Описание


Аrco Real Estate представя на Вашето внимание комплекс от къщи тип таунхаус, на морския бряг в Сарафово. Комплексът е изпълнен в стил хай тек – съвременно жилищно пространство, създадено в съответствие с всички условия, необходими за комфортен и щастлив живот.
Комплексът се строи в два етапа.
“Atlantis Homes I” се състои от 15 къщи, групирани в 4 блока около басейн. Всяка къща има свой вход, паркомясто и изход към вътрешния двор. Комплексът е построен и пригоден за живеене.
„Atlantis Homes II” ще се състои от 14 двуетажни къщи, всяка от които е с обособен, самостоятелен двор (преден и заден) и веранда. Начало на строителството – април 2014 година, край на строителството – декември 2016 година.
Ландшафтният дизайн огражда пространството на общата зона и на всяка отделна къща, а ниските огради подчертават атмосферата на южния град.
За всяка къща е разработена индивидуална планировка: вие можете да изберете най-удобния вариант за вас и вашето семейство. На първите етажи са предвидени дневна, хол, кухня, също така коридор, килер и санитарен възел. На втория етаж са разположени две или три спални, две бани и балкони.
На верандата се открива прекрасна гледка към двора, а някои от къщите имат допълнителна закрита тераса с гледка към улицата. Към всяка къща е предвидено по едно паркомясто.
Къщите “Atlantis Homes” са планирани за комфортен и безгрижен живот на брега на южния морски град, инфраструктурата на Холдинга предвижда най-важните потребности на семейството и позволява да имате в непосредствена близост ресторанти, кафенета, фитнес, SPA, магазини, аптеки и развлекателни площадки. Комплексът се намира в Сарафово – елитен район на град Бургас. На 10 минути с автомобил се намира центърът на града с големи молове, кино, театри, музеи и знаменитата Морска градина.

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024