Цена: €

гр. Балчик
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 509

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate представя на вашето внимание Блексирама – ваканционен комплекс от затворен тип с голф игрище, ликсозни имоти и забележителни гледки към морето, разположен на северното Черноморие, само на 50 км от Варна.

Жилищната част на Блексирама се състой от няколко квартала с едноетажни и двуетажни вили. Всички те са с невероятни гледки към нос Калиакра или голф игрището. Вилите предлгат петзвездни хотелски услуги, а плувните басейни придават удоволствие и усещае за безкрайна релаксация. В Блексирама се предлгат за продажба също така и апартманти, които се намират в Клуб Резиденс.

Бистрото и гурме ресторантът в клуба са домът на известния източноевропейски готвач – шеф Кирин. Курортът разполага и с три сезонни ресторанта: La Campana – предлагащ пица и паста, Lake Taverna с балканска кухня, риба и скара и Steak House.

Философията на Блаксирама е максимална самодостатъчност, абсолютен мир и екосъобразен начин на живот. Домашните етикети на червеното и бялото вино са собствено пройзводство и са достъпни само за собствениците на имоти и гостите на комплекса. Плодовете и зеленчуците също се произвеждат на място.

Всички имоти се предлагат за продажба изцяло обзаведени и оборудвани, готови за ползване!

ТАКС ПОДДЪРЖКА
Таксата за поддръжка на имотите в район Belltower е 1,10 евро на кв.м. от изградената площ на месец. За всички отделни вили тя е 1 или 1,20 евро на кв.м. от изградената площ на месец в зависимост от избрания пакет. За Клуб Резидънс е 1,20 евро на кв.м. на месец.

ТАКС ЗА ПОДДРЪЖКА НА ГОЛФ ИГРИЩЕТО
Годишната такса за поддръжка на голф игрището е 1500 евро. Таксата позволява на собствениците на имот неограничен достъп до голф игрищата за семейството, 50% отстъпка от наем на голф колички, 50% отстъпка за гостите на собтвениците, 10% отстъпка в прошоп, ресторанти и спортен център, отстъпка за участие в турнири.

ИНВЕСТИЦИОННО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Този комплекс предлага професионално управление, при отдаване под наем на Вашия имот. Всеки собственик желаещ да се възползва с цел получаване на доход, сключва Договор за управление. Разделението на приходите е в съотношение 65% за собственика – 35% за управляващото дружество.

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024