Ботаника ВИП Резидънс

Цена: €

к.к. Св.св. Константин и Елена
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 545

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate представя на Вашето внимание изключителния жилищан комплекс „Ботаника ВИП Резидънс”, разположен на територията на Варненската ботаническа градина, което прави комплекса уникален в предлагането на близост до природата, чист въздух и здравословни условия за живот.

Усещането за релаксация и единение с околната среда допринася за пълноценната почивка на тези, които са избрали да живеят в това красиво природно кътче – на брега на рекичка, сред естествената красота на природата в съчетание с пъстра колекция от екзотични растения от цял свят.

Клиентите живеят в благоустроен престижен комплекс, създаден на място, където всичките им сетива могат да се наслаждават на очарованието на обкръжаващата комплекса природа – на тихото ромолене на рекичката, на зеленината, на аромата на растенията в ботаническата градина, на нежния полъх на вятъра и невероятния вкус на живот от най-висок стандарт.

Същевременно ресторантите, плажът и множеството туристически атракции на к.к. ‘Св. Св. Константин и Елена’ се намират само на 10 минути пеш. Достъпът до тях е лесен и удобен, a центърът на гр.Варна е само на 7 км.

Частният паркинг на комплекса, безупречните мерки за сигурност и денонощната охрана са гаранция, че близостта на тези атракции няма да нарушава спокойствието на жителите на „Ботаника ВИП Резидънс”.

Комплексът се изгражда на терен с големина 12 000 м2, и ще се състои от 7 жилищни сгради (A,B,C,D,E,F и G), включващи 220 апартамента с една и две спални с площ от 50 м2 до 131 м2, както и гаражи и парко места.

Първият етап от комплекса е напълно завършен. Изградени са три съвременни сгради – бл. A, B и G. Басейнът е на разположение на собствениците. Комплексът е напълно озеленен.

Осигурен е безплатен достъп до територията на Ботаническата градина(360 000м2), която предоставя възможност за пълноценен отдих сред живата природа.

Допълнителна информация:
– отделен охраняем паркинг
– асансьор във всеки блок
– басейн за възрастни с отделение за деца
– кафене
– фитнес
– открита зона за шезлонги
– детска площадка
– безплатен вход в Ботаническата градина(360 000м2).На територията й се намират : розариум, римска гробница, Езеро на духовете, параклис, водопад, места за отдих и барбекю.
– рекичка пресича територията на комплекса

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024