Цена: €

с. Равда
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 745

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate представя за продажба апартаменти във ваканционен комплекс Долче Рива, разположен на 300м от брега на Черно море в с. Равда.
Разработената инфраструктура, високото ниво на стройтелството и спазването на най-взискателните изисквания за качество на жилищата, отличават Долче Рива от всички други жилищни комплекси в района. Много добро съотношение цена-качество!
Комплексът се състой от 3 жилищни гради, обединени от голям подземен паркинг, осигуряващ достатъчно парко места за всички собственици, голяма вътрешна територия с басейна и много зелени площи. В комплексът се предвиждат ресторант, магазин и офиси.
Долче Рива се състой от общо 80 апартамента. За продажба в него се предлагат студия, апартаменти с една и две спални, с разлини планировки и площи от 37 кв.м. до 130 кв.м.
Комплексът предлага всички условия за целогодишно живеене. Той е разположен в район с много добра инфраструктура и комуникации, близо до центъра на Равда и аквапарка.
Комплекс Долче Рива е с контролиран достъп, целогодишна охрана и поддръжка на общите части!
Годишна такса поддръжка – 7,5 € / кв.м.
Срок на завършване: 12.2018 г.
ПЛАН ЗА ПЛАЩАНЕ
Всеки апартамент може да бъде закупен по индивидуален разплащателен план на разсрочено плащане до 1 години!
За резервация на апартамент – 2000 € депозит

Можете да закупите недвижим имот в този комплекс чрез Arco Real Estate, на цени на строителя – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!
Ако искате да получите подробна информация за инвестиционните възможности и актуални апартаменти за продажба във ваканционен комплекс Долче Рива, моля, свържете се с нашите консултанти. Агенцията предлага оценка и съдействие за Ипотечно кредитиране. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. За всеки оглед се подписва протокол!
За контакти: Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788 (Viber / WhatsApp)

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024