Цена: €

гр. Свети Влас
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 582

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate представя на Вашето внимание елитния ваканционен комплекс Долче Вита 2, разположен на брега на морето, в непосредствена близост до яхтено пристанище Марина Диневи в Свети Влас. Комплексът е изпълнен в модерен средиземноморски стил. Вътрешната територия на комплекса е оформена с красив градински ландшафт, плувен басейн за възрастни, детски басейн, джакузи и детска площадка.
В комлекса се предлагат за продажба апартаменти с една и две спални, всички с просторни тераси, от които се открива чудесна морска гледка! Всички апартаменти са завършени до ключ и изцяло мебелирани – клас лукс.
Общ брой апартаменти в к-с Долче Вита 2 – 170

Благодарение на отличното си местоположение, комплекс Долче Вита 2 предлага неограничени възможности за отдаване под наем. За желаещите да инвестират във ваканционен имот, се предлага пакет от услуги за поддръжка и управление, гарантиращ упешна възвръщаемост и добър доход.

Удобства в комплекс Долче Вита 2:
Ресторант;
Кафетерия;
Външен басейн;
Интернет, кабелна телевизия и телефон;
Климатик;
Паркоместа.

Местоположение: Най-големият плаж в Свети Влас (Венид Бийч) се намира само на 50 м от комплекса. Яхтеното пристанище е на по-малко от 200 м. Амфитеатър Арена е разположен на 150 м. Летище Бургас е само на 35 км. В района, на по малко от 100 м. има много магазини и ресторанти.

Комплексът е завършен – с АКТ 16 !
Дата на завършване: 2011 г

Годишна такса поддръжка: 600 евро

Таксата включва – поддръжка и почиствне на общите части на сградите, почистване на зелените площи и зони около басейните, 24-часова охрана и видеонаблюдение – кръглогодишно.

План за плащане:
Всеки апартамент може да бъде закупен по индивидуален разплащателен план, на разсрочено плащане!
• 2000 Евро депозит.

Вие можете да закупите имот в този комплекс чрез Arco Real Estate, по цени на стройтеля – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!
Ако желаете да получите подробна информация за възможностите за инвестиция, разплащателни планове и актуални апартаменти за продажба във ваканционен комплекс Долче Вита 2, моля свържете се с нашите консултанти. За контакти Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024