Екопарк Хънтърс Бийч

Цена: €

с. Шкорпиловци
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 871

Запазване в бележника

Описание


ARCO REAL ESTATE предлага за продажба апартаменти в Екопарк Хънтърс Бийч, разположен в курортната зона на село Шкорпиловци. Една от най-дългите плажни ивици на Черномориео се намират само на 250 метра. Площта на самия ваканционен комплекс е 1,2 хектара, плюс още 2,5 хектара дъбови гори взети под наем от съседното горско стопанство.
Сграда №1 – състои се от 64 апартамента с различна площ – от 37 м2 до 140 м2. Асортиментът от апартаменти включва 32 студиа, 28 двустайни и 4 тристайни апартамента, които позволяват максимално удовлетворяване на индивидуалните търсения на всеки клиент.
Сграда № 2 – На първия етаж на сградата е разположена винарна с дегостационна. Хотелската част заема от втори до пети етаж, състояща се от 14 апартамента за гости.
Сграда №3 – Изграждането на третата сграда на жилищния комплекс Хънтърс Бийч завърши през 2019 година. Общата площ на сградата е 5 550 м2, в която са разположени 81 апартамента : 28 мезонета; 31 студиа; 15 двустайни апартаменти; 7 тристайни апартаменти
Комплексът функционира целогодишно, така че може да се ползва през всички сезони, а не само през лятото. Мениджърския екип може да се грижи за поддръжката, а също така да предложи услуга за управление на имта за времето през което собственика остъства, така че имота да носи печалба.
Инфраструктурата на Хънтърс Бийч включва места за паркиране за жителите на комплекса, фитнес център, детска площадка, плувен басейн, открито спортно игрище.
ЕКОПАРК Хънтърс Бийч ще ви подари една незабравима приказна атмосфера за почивка на златното крайбрежие на топлото южно море, в което се преплитат романтиката и красотата на зелените дъбови гори, покриващи склонове на крайбрежните планини.

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024