Трейшън Клифс

Цена: €

гр. Каварна
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 619

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate с удоволствие представя Трейшън Клифс (Тhracian Cliffs) – луксозен голф комплекс с ваканционни имоти на българското черноморско крайбрежие. Трейшън Клифс е не просто ваканционнен комплекс, а начин на живот! Комплексът е уникално съчетание от луксозни имоти, приказни частни плажове, кулинарни изкушения, СПА и впечатляващо голф игрище с 18 дупки, проектирано от самия Гари Плейър.

За вички желаещи да притежават недвижим имот в Трейшън Клифс, ние предлагаме голям избор от апартаменти и вили завършени и обзаведени по най-висок, 5 звезден стандарт. Комплексът е от затворен клубен тип – с контролиран достъп, множество удобства и услуги, което го превръща в прекрасно място за семеен отдих.
Но освен като ваканционен дом, покупката на имот в Трейшън Клифс може да е много добра инвестиция. За тези, които искат да получават доход от своя недвижим имот, рентъл програмата в Трейшън Клифс дава тази възможност за времето, през което имота не се ползва.

В комплекс Трейшън Клифс се предлагат за продажба имоти в няколко различни райони – Марина Вилидж, Хилсайд Вилидж и луксозния CHEDI Golf View Residences. Типове имоти за продажба – студия, апартаменти с една спалня, апартаменти с све спални, апартаменти с три спални, вили.

Марина Вилидж е районът оформящ търговския и развлекателен център на комплекс Трейшън Клифс. Той се състои от седем жилищни сгради, построени в местните строителни традиции. Марина Вилидж е разположен в непосредствена близост до морето и обхваща обширна зона с ресторанти и уютен пъстър площад.
Имотите в Марина Вилидж са предназначени за инвеститори, които искат да бъдат част от всяка една дейност в курорта – голф турнир, вечер с жива музика с в ресторант Гети, дегустация на вино или коктейли в Клуб Хаус-а. Избирайки Марина Вилидж, вие няма да пропуснете нито едно от тези събития.

Район Хилсайд Вилидж е разположен на хълма над Марина Вилидж, на150 метра от морето. В него са построени десет сгради в традиционен стил, всяка от които с 5 до 16 апартамента, всички с прекрасна гледка към трите басейна, голф игрището и морето.
В концепцията на Хилсайд Вилидж водещ фактор е спокойствието и релаксацията за неговите обитатели. Тази част от комплекс Трейшън Клифс е за тези, които искат да избягат от градския ритъм и динамичния стил на живот и да намерят своя остров на тишина и спокойствие.

Удобства и улуги в Трейшън Клифс:
– Голф игрище с 18 дупки
– Голф клуб и училище
– Спа център с площ 460 кв. м
– Фитнес център
– Салон за красота
– Няколко ресторанта – българска кухня, средиземноморска кухня, плажен ресторант, бистро
– Пияно бар
– Конферентна зала
– Рецепция
– 2 частни плажа – Bendida Beach, Argata Beach
– Няколко басейна
– Контрлолиран достъп
– Охрана и видеонаблюдение – целогоднишно
– Поддръжка на имот
– Професионално управление на имот

ТАКСА ОБСЛУЖВАНЕ
Всеки собственик на недвижим имот в комплекс Трейшън Клифс заплаща годишна такса обслуване и поддръжка – 14 евро /кв.м без ДДС.

Комплексът е завършен с АКТ 16 !
Комплекс Трейшън Клифс е изграден на няколко етапа. Начало на стойтелството – 2006г. Дата на завършване – 2011г.

План на плащане:
Всеки апартамент може да бъде закупен по индивидуален разплащателен план, на разсрочено плащане!

Вие можете да закупите недвижим имот в комплекс Трейшън Клифс чрез Arco Real Estate, по цени на стройтеля – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!
Ако желаете да получите подробна информация за възможностите за инвестиция, разплащателни планове и актуални имоти за продажба във ваканционен комплекс Трейшън Клифс, моля свържете се с нашите консултанти. За контакти Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788 (Viber / WhatsApp)

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024