Цена: €

гр. Свети Влас
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 677

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate представя на вашето внимание Грийн Форт, един изключителен ваканционен комплекс разположен на българското Черноморие, между Слънчев бряг и Свети Влас в подножието на Стара планина. Комплекс е идеални условия за отдих и развлечения, в красива и спокойна обстановка. Комплексът е с идеално местоположение, разположен в спокойна, великолепна природна среда с много дървета и зеленина. Болшинството от апартаментите са с изглед към пясъчния плаж, който е само на 200 метра. Комплексът разполага с: рецепция, басейн с голяма тераса, детски басейн, детска площадка, ресторант с тераса, супермаркет, джакузи, тенис корт, футболно игрище, паркинг.

Това е огромна възможност да притежавате ваканционен дом на брега на Черно море, независимо дали за лично ползване или за отдаване под наем!
Компплекс Грийн Форт е подходящ за целогодишно ползване!

Разстояния
3 км от Марина Диневи
6 км от Несебър
35 км от летище Бургас
40 км от ж.п. гара Бургас
40 км от центъра на Бургас

Комплексът е въведен в експлоатация, с Акт 16
Дата на завършване: 2005 г.

ПЛАН ЗА ПЛАЩАНЕ
За резервация на апартамент – 2000 € депозит

Вие може да закупите недвижим имот в този комплекс чрез Arco Real Estate, по цени на строителя – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!

Ако искате да получите подробна информация за нашите специлни промоционални условия, инвестиционни възможности и актуални апартаменти за продажба в комплекс Грийн Форт, моля, свържете се с нашите консултанти. За контакти: Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788 (Viber / WhatsApp)

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024