Маджик Дриймс

Цена: €

гр. Свети Влас
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 633

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate представя на Вашето внимание Маджик Дриймс – един уникален комплекс с ваканционни апартаменти, разположен в централната част на българското Черноморие, в местност между курортите Слънчев Бряг и Свети Влас. Пясъчният плаж се намира на около 250 м, а центъра на Свети Влас на около 1 км от комплекса. Ако искате да купите морски имот на тихо место, където децата Ви да играят спокойно, без Вие да се притеснявате за тяхната сигурност, то този комплекс е един от най-добрите избори за Вас!

Маджик Дриймс се състои от три отделни ниско етажни сгради с красива архитектура, голяма вътрешна територия, богата на зеленина, два големи басейна с детски сектори и много развлекателни съоръжения. Комплексът има специфично местоположение върху парцел с висока денивилация, благодарение на което голяма част от апартаментите разполагат с красива морска гледка.

Комплекс Маджик Дриймс предлага голям избор от апартаменти за продажба, с разнообразна квадратура и планировка – студиа, апартаменти с 1 и 2 спални, както и търговски помещения.

Всички апартаменти се предлагат за продажба луксозно завършени до ключ:
• Баня с бойлер, луксозна санитария и фаянс
• Подова настилка – теракота
• Латексова мазилка
• PVC дограма
• Климатик – система за охлаждане и отопление
• Изводи за кабелна телевизия и телефон

Комплексът разполага с много удобства и съоръжения за спорт, релакс и забавление: СПА център, лоби бар, мокър бар, ресторант, занималня за деца, интернет зала, търговски площи, пералня, 24-часова охрана и поддръжка, частен достъп, зелени площи, паркинг.

ИНВЕСТИЦИОННО ПРЕДЛОЖЕНИЕ
Комплекс Маджик Дриймс предлага много добри условия за всички желаещи да инвестират във ваканционен имот, с цел получаване на доход. Управляващата компания има дългодоишни партньорски отношения с водещи тур оператори, благодарение на което предоставя възможност за получаване на гарантиран доход от отдаване под наем на Вашия апартамент.

Комплексът е завършен, с АКТ 16 !
Дата на завършване: юли, 2008 г.

Годишна такса поддръжка – 9 €/кв.м.
Таксата включва – ползване на всички удобства поддръжка и почиствне на общите части на сградите, почистване и поддръжка на зелените площи и зони около басейна, цялостна поддръжка и обслужване на басейна, 24-часова охрана и видеонаблюдение – кръглогодишно.

План на плащане:
Всеки апартамент може да бъде закупен по индивидуален разплащателен план, на разсрочено плащане!
• 2000 Евро депозит

Вие можете да закупите имот в този комплекс чрез Arco Real Estate, по цени на стройтеля – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!

Ако желаете да получите подробна информация за възможностите за инвестиция, разплащателни планове и актуални апартаменти за продажба във ваканционен комплекс Маджик Дриймс, моля свържете се с нашите консултанти. За контакти Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788 (Viber / WhatsApp)

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024