Цена: €

гр. Ахелой
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 576

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate представя на Вашето внимание Марина Kейп – едно уникално ваканционно селище на брега на морето, съчетаващо уют, комфорт, сервиз на най-високо ниво, забавления, завладяваща морска гледка и всички удобства на модерния свят.

Ваканционното селище е разположено в Ахелойския залив – на по-малко от 10 км от Слънчев бряг, Несебър и Поморие. В комплекса може да намерите всичко необходимо за перфектната почивка на едно място – море под балкона, басейни и паркове, малко пристанище за яхти и рибарски лодки, собствен плаж, СПА комплекс, спортни зали, ресторанти, кафенета, лятна сцена, конферентна зала за бизнес форуми, семинари и тийм билдинг. Комплексът разполага с две волейболни игрища и едно футболно – върху естествена трева и с размери 20 на 40 метра.

Ваканционно селище Марина Кейп се състой от четири малки части – Марината, Залива, Кулата и Фара, свързани с тихи алеи, паркове с цветя и плодни дървета.
В Марина Кейп има голям избор от апартаменти за продажба – студия, апартаменти с една, с две и с три спални, всичките с уникална атмосфера, комфортно обзаведени с всички удобства и комуникации, което гарантира на гостите неприкосновено лично пространство за спокойна почивка, но и възможност за бърза реакция, ако искате да не прекъсвате ваканцията, но и да сте в час с бизнеса си – в Конферентен център с основна зала за 350 души и още 6 зали от 50 до 150 души.

Комплексът работи целогодишно, така че освен за лятна почика е подходящ и за постоянно пребиваване. Апартаментите, заведенията и залите са с климатици. Навсякъде в комплекса има достъпен безжичен интернет.
Марина Кейп е затворен комплекс от семеен тип, в който Вашите деца могат да играят на воля, без да се тревожите за тяхната сигурност и за своето спокойствие. Ваканционното селище разполага с денонощна охрана, 200 камери за видео наблюдение и сейф.

За желаещите да инвестират в недвижим имот, Марина Кейп предлага пакет от услуги и гарантиран доход чрез отдаване на апартаменти под наем.

За управлението и поддръжката на комплекса се грижи екип от професионалисти, който гарантира правилното стопанисване на Вашия имот.
Годишна такса поддръжка – 12 €/кв.м.

Марина Кейп предлага няколко плана за плащане! Стандартен и на разсрочено плащане до 3 години без лихва.

Ако желаете да получите подробна информация за възможностите за инвестиция, разплащателни планове и актуални апартаменти за продажба във ваканционно селище Марина Кейп, моля свържете се с нашите консултанти. За контакти Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024