Месамбрия Форт Бийч

Цена: €

к.к Елените
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 776

Запазване в бележника

Описание


ARCO REAL ESTATE предлага за продажба апартаменти на българското Черноморие в елитния ваканционен комплекс Месамбрия Форт Бийч. Той се намира на самия морски бряг в едно от най-прекрасните кътчета на курортния комплекс Елените – местността Робинзон. Комплексът се радва на добра локация в залив с кристално чисти морски води, както и на свеж въздух от близостта с боровата гора. Комплексът е изключително подходящ за възстановяване на вашето здраве и сили – този район има много рядко срещаната комбинация от планински и морски климат.
Уютният и комфортен комплекс предлага на собствениците релакс и спокоиствие край басейна, частен плаж, приятна разходка из зелените площи, вкусни ястия в ресторанта и студени напитки в бара, СПА център и паркинг. За децата е достъпен мини-воден парк с пързалки и голяма зона за игра. Спокойствието на комплекса, разположен далеч от суетата и шумните на нощни клубове на Слънчев бряг, го прави идеалното място за вашата семейна и лятна почивка!
Комплексът е с контролиран достъп, охрана и поддръжка целогодишно. Подходящ за целогодишно ползване!
Годишна такса поддръжка – 12 EUR / кв.м.
За резервация на апартмент в този комплекс се изисква 2000 € депозит!
Вие можете да закупите апартамент в този комплекс чрез Arco Real Estate, по цени на стройтеля – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!
Ако желаете да получите подробна информация за нашите специлни промоционални условия, инвестиционни възможности и актуални апартаменти за продажба в този комплекс, моля, свържете се с нашите консултанти. Агенцията предлага оценка и съдействие за ипотечно кредитиране. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. За всеки оглед се подписва протокол! За контакти: Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788 (Viber / WhatsApp)

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024