Цена: €

гр. Свети Влас
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 559

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate предлага за продажба апартаменти директно от строителя в най-новия комплекс на Диневи Груп – Феникс, намиращ се в елитното курортно селище Свети Влас. Шикозният комплекс с ваканционни апартаменти ще бъде разположен на 300 метра от яхтеното пристанище Марина Диневи и красивия пясъчен плаж Венид Бийч. Близостта на морето и добрата инфраструктура – църквата Свети Василий Блажени, амфитеатър Арена, СПА център, магазини, ресторанти и детски площадки, превръщат това място в едно от най-привлекателните и желани за живеене и отдих.

Архитектурата на сградата е в средиземноморски стил, разполага с просторни зелени площи, открит басейн за възрастни и деца, с площ от 100кв.м, подземен паркинг, денонощна рецепция (по време на туристическия сезон), а също така с рампа за детски и инвалидни колички. Компелксът предлага отлични условия при отдаване под наем!

В комплекс Феникс се предлагат за продажба 33 апартамента с една спалня, 17 апартамента с две спални, 2 апартамента с три спални, 6 студиа и един комфортен апартамент на две нива, разположен на 4-ти и 5-ти етаж. Апартаментът ще се състои от шест стаи, просторна тераса и частен басейн.
Апартаментите в комплекса ще бъдат издадени с довършителни работи до ключ. Клиентът ще може да представи индивидуални изисквания за материалите и дизайна на апартамента. По искане на купувача, фирмата може да предложи цялостно обзавеждане на апартаментите.

Въведен в експлоатация, с Акт 16!
Срок на завършване: 31.05.2018 г.

Годишната такса за поддръжка – 600 € / за всики типове апартаменти

ПЛАН ЗА ПЛАЩАНЕ
Всеки апартамент може да бъде закупен по индивидуален разплащателен план на разсрочено плащане до 3 години!
За резервация на партамент – 2000 € депозит

Можете да закупите недвижим имот в този комплекс чрез Arco Real Estate, на цени на строителя – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!

Ако искате да получите подробна информация за инвестиционните възможности и актуални апартаменти за продажба във ваканционен комплекс Феникс, моля, свържете се с нашите консултанти. Агенцията предлага оценка и съдействие за Ипотечно кредитиране. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. За всеки оглед се подписва протокол!

За контакти: Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788 (Viber / WhatsApp)

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024