Цена: €

Курорт Слънчев Бряг
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 707

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate представя на Вашето внимание ваканционен комплекс Сий Даймънд, разположен на българското Черноморие, на 500 м от плажа в курорта Слънчев бряг. Комплексът e от семеен тип с контролиран достъп, рецепция с плувен басейн с бар, шезлонги и чадъри, фитнес зала, денонощен магазин за хранителни стоки, собствен паркинг, който е охраняван денонощно.
В Сий Даймънд се предлагат за продажба студиа, двустайни апартаменти и двустайни мезонети. Всички апартаменти са в степен на завършеност – до ключ, с оборудвани бани и с климатик. Площта на апартаментите от 42,17 до 102,76 кв.м. Инфраструктурата на района е добре развита – само на 250 метра от автобусни спирки на градския транспорт, и в непосредствена близост до най-добрият плаж на Слънчев бряг, Cacao Beach.
Комплексът е подходящ за целогодишно ползване!

Комплексът е въведен в експлоатация, с Акт 16

ПЛАН ЗА ПЛАЩАНЕ
Всеки апартамент може да бъде закупен по индивидуален разплащателен план на разсрочено плащане без оскъпяване!
За резервация на апартамент – 2000 € депозит
Първо плащане – мин 30%

Вие може да закупите недвижим имот в този комплекс чрез Arco Real Estate, по цени на строителя – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!

Ако искате да получите подробна информация за инвестиционни възможности и актуални апартаменти за продажба в комплекс Сий Даймънд, моля, свържете се с нашите консултанти. Агенцията предлага оценка и съдействие за Ипотечно кредитиране. Агенцията работи по изискванията на БДС EN 15733. За всеки оглед се подписва протокол! За контакти: Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788 (Viber / WhatsApp)

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024