Сий Дриймс

Сий Дриймс

гр. Свети Влас (регион: Централно черноморие)
Продава: 1 оферти

Arco Real Estate има удоволствието да представи един от най-новите ваканционни комплекси на българското Черноморие – Сий Дриймс, разположен близо до плажа на елитния курортен град Свети Влас. Комплексът е от семеен тип, с контролиран достъп, качествено стройтелство и впечатляващ дизайн на сградите и вътрешното пространство.
За уютния престой на всички собственици се предвижда изграджането на много удобства за спорт, отмора и забавление: ресторант, детска площадка, търговски площи, частен достъп, зелени площи, басейни. За сигурността на имотите ще се грижи 24-часова охрана и поддръжка – целогодишно.
Комплексът се състой от 7 нискоетажни корпуса, всеки с индивидуален вход с чип достъп. Пред комплекса се предвижда изграждане на паркинг, безплатен за собствениците на апартаменти.
Едно от най-голмите достойнства на комплекс Сий Дриймс е атрактивната локация, на по-малко от 200 м от плажа и изключително високо качество на строителните материали.
С желанието да предложим индивидуален подход към всеки клиент, заедно с едни от водещите интериорни дизайнери в България подготвихме мебелни пакети в различен стил. Обзавеждането се предлага допълнително (не е включено в цената) и се изработва по индивидуален проект за всеки апартамент в съответствие с изискванията на купувача.
Сий Дриймс е един от най-новите проекти в Свети Влас и се предвижда да бъде въведен в експлоатация през лятото на 2019 година.
Комплексът е с годишна такса поддръжка!
Таксата включва – ползване на всички удобства поддръжка и почиствне на общите части на сградите, почистване и поддръжка на зелените площи и зони около басейна, цялостна поддръжка и обслужване на басейна, 24-часова охрана и видеонаблюдение – кръглогодишно.

План на плащане!
Всеки апартамент може да бъде закупен по индивидуален разплащателен план, на разсрочено плащане!
Стандартният план за плащане за Сий Дриймс е, както следва:
– Депозит от 2000 евро;
– Първа вноска от 30% от цената, платена в рамките на 1 месец;
– останалата суми, може да бъде изплатена в рамките на 2 години, без допълнителна лихва.
За Сий Дриймс се предлага и 4-годишен план за разсрочено плащане с допълнителна 5% лихва върху оставащата суми след 2-рата година.

Вие можете да закупите имот в комплекс Сий Дриймс чрез Arco Real Estate, по цени на стройтеля – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!

Ако желаете да получите подробна информация за възможностите за инвестиция, разплащателни планове и актуални апартаменти за продажба във ваканционен комплекс Сий Дриймс, моля свържете се с нашите консултанти. За контакти Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788 (Viber / WhatsApp)


Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

Име


Имейл

Телефон

Съобщение

Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

Обяви за този проект:
0% комисионна
за купувача
Все още нямате запазени обяви.

Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.