Цена: €

Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 1244

Запазване в бележника

Описание


ARCO REAL ESTATE представя: Комплекс от 24 броя еднофамилни къщи със самостоятелни парцели и контролиран достъп, разположен на първа линия на централния плаж на гр. Ахтопол. Къщите са разположени на терен с обща площ от 8611 кв. м., в който са разпределени 20 броя УПИ-та и вътрешна улица. Парцелите са с площ от 300 кв.м. до 573 кв.м. Предлагат се три типа къщи, тип „А“, тип „Б“ и тип „В“, всяка от които на два етажа, с две или с три спални. Разгънатите застроени площи са съответно от 104,10 кв. м., 127,11кв. и 151,12 кв. м. Къщи тип „А“ представлява две къщи разположени в едно УПИ, на сключено застрояване. В разгънатата застроена площ не се включва просторната веранда с невероятен изглед към морето. Всяка къща се придобива заедно със съответния самостоятелен парцел, с изключение на къщи тип „А“. В парцела на всяка къща има предвидено паркомясто и се обособява двор с площ от 178 кв.м. до 364 кв.м. Поради денивелацията на терена, комплекса морски вили е проектирано терасовидно и от всяка къща ще се откриват невероятни панорамни гледки към морето.За всяка къща е предвидено вътрешно и фасадно осветление с осветители с LED лампи 1x6W, 1х11W/230V, 1х6W/230V IP54. За поддържането на параметрите на въздуха в помещенията по проект са предвидени климатични сплит системи, с параметри указани в чертежите.
Целият комплекс е със собствена канализация и пречиствателна станция .Достъпът до комплекса ще се осъществява за автомобили и пешеходци, през главния портал, с дистанционно управление. Допълнителен пешеходен достъп с индивидуален чип ще се осъществява през врата между къща №1 и къща №20.
Къщите са на етап АКТ 14 и АКТ 15. Цените са без ДДС. Първоначална вноска 30%. Завършване юни 2023г. за целия комплекс. Но всяка къща, закупена, може да се завърши и въведе в експлоатация самостоятелно. Къщите ще се завършват до ключ. Настилки -ламинат и теракот. Стени – латекс. Оборудвани бани и тоалетни. Монтирана кухня без уреди. Вътрешни интериорни врати, външна блиндирана.
Агенцията работи по изискванията на европейския стандарт БДС EN 15733. Предлагаме на своите клиенти съдействие за ипотечно кредитиране.
За повече информация и огледи Йоланта Бикова – 0895664570

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024