Сплендид Св. Константин

Цена: €

Варна
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 547

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate представя на Вашето внимание луксозния комплекс Сплендид Св. Константин. Той е разположен на брега на Черно море в курорта Св. Св. Константин и Елена, само на 8 км от центъра на морската столица Варна. Комплексът е позициониран в центъра на курорта, на удобно пешеходно разстояние от атракционната зона и плажа.
Комплексът е замислен и проектиран така, че да съчетава романтичния дух на курорта, красивата природа и функционалността на съвременната сграда. Развит на площ от 5 650 кв.м и в него са ситуирани жилищна и хотелска част.
Комплекс Сплендид Св. Константин е от затворен тип, с контролиран достъп и осигурен професионален мениджмънт. Услугите по поддръжка включват денонощна портиерна служба, видеонаблюдение, ежедневно почистване и поддръжка на общите части, сезонно озеленяване и поддържане на зелените площи, поддържане на асансьорната и домофонна инсталации в техническа изправност и други.
Жилищната сграда е Г-образна с пет надземни и едно подземно ниво. На партерния етаж са проектирани офиси и магазини, а над него са разположени 67 апартамента с площ от 70 до 190 кв.м., разпределени в четири входа.
Апартаментите се предлагат в завършен вид с висока степен на лукс. Входните и вътрешните врати са MDF, а настилките и облицовките в баните от италиански и испански производители. Стените на стаите са с копринени тапети, с горен масивен корниз и широк перваз, а настилката – трислоен паркет. Дограмата е PVC, със зелено оцветяване на стъклопакета.
Собствениците на имоти в „Сплендид Св. Константин“ могат са иползват изцяло разнообразните услуги в хотела при преференциални цени.

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024