Св. Иван Рилски

Св. Иван Рилски

гр. Банско (регион: Зимни курорти)
Продава: 0 оферти

Arco Real Estate има удоволствието да Ви представи Св. Иван Рилски – 4 звезден ваканционен комплекс, разположен в полите на Пирин, в един от най-големите ски курорти на България – Банско. Комплексът се състой от Хотел част, СПА и няколко сгради с апартаменти, които могат да се ползват целогодишно.
На територията на комплекса са достъпни 3 ресторанта, 2 бара, 3 конферентни зали, подземен паркинг, мини маркет, магазини, детски кът и СПА център със закрит плувен басейн. Комплексът е от затворен тип, с контролиран достъп и целогодишна охрана, което гарантира сигурността на Вашият имот, на Вас и Вашето семейство.
В комплекс Св. Иван Рилски се предлагат за продажба апартаменти с една и две спални, всеки от които завършен до ключ и напълно обзаведен. Всяка сграда с апартаменти разполага със собствена сауна, парна баня, релакс зала, игрална зала с камина и голям телевизор, ски гардероб и перално помещение.
Освен от всички удобства на СПА центъра, собствениците на апартаменти в комплекс Св. Иван Рилски могат да се възползват от редица услуги, като редовен транспорт до ски-лифта и центъра на града.
Инвестиционно предложение!
Ако търсите имот в популярна ски дестинация, който освен за семейна почивка, може да закупите и с инвестиционна цел, то комплекс Св. Иван Рилски в Банско е най-добрият избор. Като част от портфолиото на една от най-големите стройтелни компании в България, ваканционнен комплекс Св. Иван Рилски предлага пакет от услуги и професионално управление на имота Ви, гарантиращи упешна възвръщаемост чрез отдаване под наем.

Годишна такса поддръжка – 10 €/кв.м.
Таксата включва – поддръжка и почиствне на общите части на сградите, почистване на зелените площи, почиствване на сняг, паркинг, 24-часова охрана и видеонаблюдение – кръглогодишно.

План на плащане:
Всеки апартамент може да бъде закупен по индивидуален разплащателен план, на разсрочено плащане!
• 2000 Евро депозит.

Комплексът е завършен с АКТ 16 !
Вие можете да закупите апартамент в този комплекс чрез Arco Real Estate, по цени на стройтеля – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!
Ако желаете да получите подробна информация за възможностите за инвестиция, разплащателни планове и актуални апартаменти за продажба във ваканционен комплекс Св. Иван Рилски, моля свържете се с нашите консултанти. За контакти Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788 (Viber / WhatsApp)


Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

Име


Имейл

Телефон

Съобщение

Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

В момента няма имоти за продажба в този проект.
0% комисионна
за купувача
Все още нямате запазени обяви.

Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.