СЪНСЕТ КОШАРИЦА

Цена: €

с. Кошарица
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 520

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate Ви предлага с голямо удоволствие едностайни и двустайни апартаменти в третата част, на един от най красивите комплекси на българското Черноморие – Сънсет Кошарица. За първи път комплексът е представен на пазара през пролетта на 2005 г. и към момента се ползва с голям интерес от страна на клиентите. Уникалното местоположение в съчетание с удобствата, превръщат комплекса в подходящ за инвестиции и за хора, търсещи място за отдих далеч от шума на големите курорти. Комплексът се намира на края на село Кошарица, в подножието на източния склон на Стара планина. На хоризонта се показва морето, което създава усещане за неописуемо спокойствие. Третият етап на Сънсет Кошарица се състои от два пететажни паралелни корпуса с южно изложение, които предлагат разнообразие от едностайни, двустайни и тристайни апартаменти. Между сградите е разположен тенис корт и басейн с детски сектор. Картината се допълва от прекрасната зеленина. Собствениците в третата част могат да ползваат и всички удобства, предлагащи се в комплекса, а именно:

• 5 басейна и 2 бара около басейна
• Тенис корт (който може да се ползва и за баскетболно/волейболно игрище)
• Спортен център с фитнес зала и зала за аеробика
• Съвременен уелнес център със сауна, джакузи, парна баня, солариум и масажен център.
• Два ресторанта (открит и закрит)
• Конферентна зала за 120 човека с аудио и видео апаратура
• Площадка за деца
• Мини-маркет
• Магазин и кафе

Разположен само на 7 км. от Слънчев бряг и на 30 мин. от летище Бургас, Сънсет Кошарица предлага съчетание на самостоятелен затворен курортен комплекс, намиращ се в живописна местност и в непосредствена близост до всички удобства предлагани от големия черноморски комплекс Слънчев бряг. Комплексът е с голям потенциал, тъй като е подходящ не само за почивка, но и като инвестиция, която може да носи доход от отдаване под наем.През последните 5, успешни туристически сезона, Сънсет Кошарица набира популярност сред туристите и туроператорите. Нестандартната концепция набира популярност сред активно работещите хора, които търсят спокойствието и близостта на природата.

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024