ТАЛИАНА БИЙЧ

Цена: €

к.к Елените
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 508

Запазване в бележника

Описание


Arco Real Estate представя на Вашето внимание великолепен комплекс на първа линия, със собствен плаж, разположен на красиво място в Елените. Спокойна обстановка, чисти плажове и изумрудена вода, кристално чист планински въздух, съчетан с морския бриз, отдалеченост от претъпканите плажове, уникален ландшафт и елегантно обзаведени апартаменти.

Този изключително стилен компекс, се състой от 315 луксозни едностайни и двустайни апартаменти, категория лукс. Комплексът разполага с подземен паркинг. Всички апартаменти са обзаведени с италиански мебели от масив в стил „барок“, баните са или с вани или с душ кабини. Стените са украсени с италиански копринени тапети, скъпи безшумни настилки. Апартаментите могат да се реновират по желание на купувача. Има възможност за сливане на две или повече апартамента!

Безспорният предимство е невероятен морски пейзаж, който в съчетание с планината създава уникален климат и атмосфера.

Собствениците на апартаменти се ползват допълнителни удобства: SPA-център, ресторант, собствена градина, плувен басейн за възрастни и деца, подземен паркинг, воден парк, тенис корт и др.

Благодарение на уникалните възможности за отдих и отличната инфраструктура, това място може да бъде вашият дом-мечта, в съчетание с прекрасна гледка към морето и съвременни удобства. В допълнение, той е отлична възможност за инвестиция. Гарантиран приход от отдаване под наем е най-малко 10% годишно.

Комплексът е въведен в експлоатация – с АКТ 16 !

Годишна такса поддръжка: 8 €/кв.м
Таксата включва – поддръжка и почиствне на общите части на сградите, почистване на зелените площи и зони около басейните, 24-часова охрана и видеонаблюдение – кръглогодишно.

План за плащане:
Всеки апартамент може да бъде закупен по индивидуален разплащателен план, на разсрочено плащане!
• 2000 Евро депозит.

Вие можете да закупите апартамент в този комплекс чрез Arco Real Estate, по цени на стройтеля – БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛНА КОМИСИОННА!

Ако желаете да получите подробна информация за възможностите за инвестиция, разплащателни планове и актуални апартаменти за продажба във ваканционен комплекс Талиана Бийч, моля свържете се с нашите консултанти. За контакти Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024