Цена: €

Варна
Площ: кв.м.
Стаи:
Спални:
Характеристики:
Вид строителство:
Етап строителство:
Отопление:
Разположение:
ID: 841

Запазване в бележника

Описание


АRCO REAL ESTATE представя на Вашето внимание жилищен комплекс Тенера, разположен в един от най-живописните райони на град Варна, далеч от шума и суетата на големия град. Основната идея на комплекса е да създава удобство, уют и усещане за ваканционен дом. Всичко това е постигнато при прецизното му изграждане. Тук вие ще намерите паркова среда и алей за разходка, басейн и амфитеатрално разположени сгради с прекрасно изложение. Просторните апартаменти са с добре осветени дневни, удобни кухни и помощни помещения, като повечето от тях се радват на спираща дъха морска панорама.
Едно от главните достойнства на комплекс Тенера е неговата отлична локация. Той се намира в елитния жилищен квартал Бриз, на пет минути с кола от всички важни дестинации на град Варна и в непосредствена близост до училища и автобусни спирки на градския транспорт.
Уникалната архитектура на комплекса се простира върху площ от над 5000 кв.м., на която са построени шест сгради, разделени на две секции с 54 апартамента. Жилищата са просторни, като повечто от тях са с площ от 130 до 190 кв.м. На всеки етаж има само по два апартамента, а на последния има по един мезонет с обща разгърната площ от 350 кв.м. с красиви средиземноморски тераси. Всички апартаменти са семеен тип с отлично изложение и височина до тавана 2,70 м.!
Апартаментите се издават в степен на завършеност по БДС (на тапа) – подове на замаска, стени на шпакловка, интелигентни решения и поставени инсталации. Има възможност за преобразуване на всеки от апартаментите!
За удобство на жителите в комплекса и за техните празненства, събрания, спортни и детски мероприятия е предвиден Тенера клуб – луксозно завършено помещение от 200 кв.м. с различни кътове за забавление и отмора.
За поддръжка на комплекса е агажирна фирма, която да осигурява 24-часова охрана, както и подръжка на басейна, градината и чистотата на алейте,входовете, асансьорите и гаражите.
Годишната такса за поддръжка в комплекса е 4,50 евро/кв.м от площта на жилището.
И двете секции на жилищният комплекс са въведени в експлоатация, (АКТ 16) през 2015 и 2016 г.

АRCO REAL ESTATE е пълноправен член на Националното сдружение за недвижими имоти (НСНИ) – представителната браншова организация на брокерите на недвижими имоти в България, и работи според изискванията на БДС EN 15733 относно предоставяне на услуги от брокери на недвижими имоти. За всеки оглед се подписва протокол! За контакти: Веселин Маринов +359 2 950 3888, +359 894 505 788 (Viber / WhatsApp)

Изпратете запитване: цени, разположения, условия на плащане

  Име


  Имейл

  Телефон

  Съобщение

  Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

  Изпратете запитване за отдалечен оглед: цени, разположения, условия на плащане

   Име

   Имейл

   Телефон

   Предпочитан начин за отдалечения оглед

   Изберете дата за огледа

   Запознат съм с Политиката за поверителност и защита на личните данни и давам своето съгласие на Арко Имоти ЕООД да обработва попълнените от мен по-горе мои лични данни. Личните Ви данни ще бъдат използвани с цел обслужването на Вашето запитване.

   Контакти
   Веселин Маринов
   Имейл: Veselin.Marinov@arcoreal.bg
   Телефон: +359 89 45 05 788
   Запитване за отдалечен оглед
   0% комисионна
   за купувача
   Все още нямате запазени обяви.

   Използвайте бележника, за да запазите обяви, които харесвате.

   Всички права запазени от
   2024